Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ничего, это обычная пугалкаМожна дізнатись що це прийшло мені.І що з того може бути ????
Отдали вас в ВВС на прозвон. Как раз статейку читал о том что НБУ строго запретили такие пугалки... Но реагировать должны копы... А им поx)Можна дізнатись що це прийшло мені.І що з того може бути ????
Там ж мокра пичатка чи нет ??Ничего, это обычная пугалка
То кали балуються. Макулатура звичайна.Можна дізнатись що це прийшло мені.І що з того може бути ????
А в чем разница?) Вы читали что там написано?Там ж мокра пичатка чи нет ??
Знаете сколько мне такой туфты приходили. Я знаю юридические тонкости этого направления и только смеюсь с этогоТам ж мокра пичатка чи нет ??
Личные данные затирайтеМожна дізнатись що це прийшло мені.І що з того може бути ????
Пофіг яка там печатка, суті написаного вона не змінює)))Там ж мокра пичатка чи нет ??
Ёпта! А название-то какое громкое)))Можна дізнатись що це прийшло мені.І що з того може бути ????
Я вам таких печатей вагон и маленькую тележку могу налепить. Как было выше сказано - это макулатураТам ж мокра пичатка чи нет ??
Хз не писали год а тут знов появились звідкістьЁпта! А название-то какое громкое)))
Я вам таких печатей вагон и маленькую тележку могу налепить. Как было выше сказано - это макулатура
Это вам пришло письмо, с него может быть самолётик!)Можна дізнатись що це прийшло мені.І що з того може бути ????
![]()
то ж так...НБУ строго запретили такие пугалки...
А для кого на форуме темы создаются и разжевываются по сути? Ну читать хоть можно научиться или через одного будете писать о писульках и тупых смс?Можна дізнатись що це прийшло мені.І що з того може бути ????
![]()