ВНН і Дінеро

• Автор теми Автор теми Clavdia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 1K

Clavdia

Форумчанин
Дописи
17
Реакції
2
Бали
5060
Clavdia не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, я мама в декреті, і в мене напевно назрівають проблеми. Сьогодні зателефонували з Дінеро (тіло 8000, просрочка більше року). Сказали, якщо не заплачу до кінця місяця, то вліплять ВНП. Чи можуть вліпити підпис на рахунки по соціальній допомозі? Дайте відповідь, будь ласка, чи краще перенисти отримання на пошту?

Доброго дня, я мама в декреті, і в мене напевно назрівають проблеми. Сьогодні зателефонували з Дінеро (тіло 8000, просрочка більше року). Сказали, якщо не заплачу до кінця місяця, то вліплять ВНП. Чи можуть вліпити підпис на рахунки по соціальній допомозі? Дайте відповідь, будь ласка, чи краще перенисти отримання на пошту?
Краще переведіть на пошту. Так буде спокійніше Вам.

Це так вони сказали, бо їм треба план виконати. Поки не нервуйтесь, обіцяти - не значить зробити). Моніторьте себе в реєстрах.

Лучше на почту,спокойней будет)
И в банкоматы бегать не нужно)))

Могут продать Вердикту, а они обращаються к нотариусам
Довіра ще у них купляє але рідко. Ті теж написи клепають.
Та уже читаю.Ну да ладно.Одним більше написом одним меньше,вже ролі великої не зіграє.
Так точно.

да меня продали и влепили надпись просрочка год была

Назад
Угорі