Вместо пролонгации платеж зачислили как частичную оплату

• Автор теми Автор теми Milasha2020
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 2K

Milasha2020

Форумчанин
Дописи
63
Реакції
43
Бали
5090
Milasha2020 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Внесла платеж на пролонгацию,а мне зачислили как частичный платеж.Пересчитали проценты и теперь требуют оплату полностью.Пыталась доказать что то и слушать не хотят,кидают трубку.Дали на оплату два дня(((((

Внесла платеж на пролонгацию,а мне зачислили как частичный платеж.Пересчитали проценты и теперь требуют оплату полностью.Пыталась доказать что то и слушать не хотят,кидают трубку.Дали на оплату два дня(((((
Вот и чудно. Через неделю поймёте о чем я.

А що ви хотіли????в них це нормальна практика....Для чого це було робити?у вас є 2 дні на оплату...

Пролонгации путь в никуда...

А що ви хотіли????в них це нормальна практика....Для чого це було робити?у вас є 2 дні на оплату...
Був намір закрити в кінці місяця,для цього і зробила пролонгацію,бо потрібної суми не було....

Був намір закрити в кінці місяця,для цього і зробила пролонгацію,бо потрібної суми не було....
Нет необходимой суммы - нет оплаты! Пролонгация, это подарок для МФО. Они получают деньги ни за что!!!
Если у вас нет денег, они и так будут ждать!!!

Нет необходимой суммы - нет оплаты! Пролонгация, это подарок для МФО. Они получают деньги ни за что!!!
Если у вас нет денег, они и так будут ждать!!!
Та обідно те що по їх вині не туди зарахували,а мені захмарні суми виставляють

Как ни печально, но в большинстве случаев, мы окончательно перестаем платить только тогда, когда заканчиваются деньги!

Вы е
Вы ещё не поняли, что Вам обидно будет всегда, пока Вы будете им платить деньги, в конце месяца, они опять не туда их зачислят, и так будет постоянно.... К сожалению, всё это проходили..

После долгого молчания меня сегодня продали в ТаллионПлюс. И вас продадут, если за 2 дня не заплатите

А чого так зробили?У вас була просрочка?Я взагалі в шоці,ви стільки на форумі,і ще не засвоїли що або закривати,або чекати норм умови.Нащо їх пролонгувати?З вересня уже б 2 рази закрили і забули.

А чого так зробили?У вас була просрочка?Я взагалі в шоці,ви стільки на форумі,і ще не засвоїли що або закривати,або чекати норм умови.Нащо їх пролонгувати?З вересня уже б 2 рази закрили і забули.
У мене просрочки не було,це була б перша пролонгація по кредиту.Але у них напевно був збій і вони цього не визнають.Смс не було ні за часткову оплату ні за пролонгацяю

У мене просрочки не було,це була б перша пролонгація по кредиту.Але у них напевно був збій і вони цього не визнають.Смс не було ні за часткову оплату ні за пролонгацяю
А ну зрозуміло.Питань нема.

А ну зрозуміло.Питань нема.
Чи було в кого ще таке?
Це мені конкретний подарунок на 8 березня зробили,а головне вони такі "вічливі",що не вирішують питання,а говорять не займайте мій час і кидають трубку

Чи було в кого ще таке?
Це мені конкретний подарунок на 8 березня зробили,а головне вони такі "вічливі",що не вирішують питання,а говорять не займайте мій час і кидають трубку
Ну як на мене це їх проблеми.Втратили ще одного спонсора у вашому обличчі.Ви так переживаєте.Це у вас єдине МФО?Чи ще є?

Назад
Угорі