Щоденник Вляпалась у мфо. Закриваю по одній

• Автор теми Автор теми koskus
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 2K
Заплатила манівео. Тіло 6 тисяч, оплатила 8500. З діставучих лишились тільки біти та кредит каса

Біти мовчати, бо я їм заплатила за реструктуризацію. Писала за це у щоденнику. Маю заплатити їм 2 числа 15 тисяч грн

Скільки у вас протермінування?
Завтра буду перший день,але в мене ще є кріпси,то читаю що вони творять,мені вже зле ((
Зрозуміло що ніхто не хоче щоб тревожили знайомих..
Рідня знає ,та не осудить,а ось знайомі…
Та і не дуже хотілось щоб твоє обличчя гуляло по просторах інтернету (

Заплатила платіж у бітів. Лишилось їм віддати ще 15 тисяч. Буду чекати зарплату. Збираю кошти на закриття кредит каси, щоб не ходити в суд з ними

Завтра буду перший день,але в мене ще є кріпси,то читаю що вони творять,мені вже зле ((
Зрозуміло що ніхто не хоче щоб тревожили знайомих..
Рідня знає ,та не осудить,а ось знайомі…
Та і не дуже хотілось щоб твоє обличчя гуляло по просторах інтернету (
Яке у вас тіло і скільки нарахували?

Останнє редагування:
Заплатила платіж у бітів. Лишилось їм віддати ще 15 тисяч. Буду чекати зарплату. Збираю кошти на закриття кредит каси, щоб не ходити в суд з ними

Яке у вас тіло і скільки нарахували?
100 долларів там і там,
В битах на сьогодні з першим днем про строчки 150
Просто реально немаю цих коштів(((
Буду шукати десь кошти щоб їх пролонгувати(кріпси)скоро їм платити ,бо вони мене і моє оточення зʼїдять просто
Я як почитаю історії про них , вже погано
Може щось порадите???

Не платіть пролонгацію, ось що можу порадити. Це кошти в нікуди

100 долларів там і там,
В битах на сьогодні з першим днем про строчки 150
Просто реально немаю цих коштів(((
Буду шукати десь кошти щоб їх пролонгувати(кріпси)скоро їм платити ,бо вони мене і моє оточення зʼїдять просто
Я як почитаю історії про них , вже погано
Може щось порадите???
Якщо багато читали про них на форумі, то майте вже зрозуміти, що спілкуватися з ними це втрата часу та гарних емоцій. Вони побачать, що ви платити їм всі хотілки та будуть вас діставати ще більше. Всі адекватні знайомі мають зрозуміти хто це та послати їх

А

Всім привіт. Сьогодні домовилась з ШГ закрити 2 тіла на 15 платежів. Всього нарахували близько 70 тисяч, протермінування 150 днів, зараз сторгувалися за 53 000. Буду закривати, хоча може і не така лояльна пропозиція, як хотілося би, але як є. На тіло відразу йти не хочуть, кажуть, що таке списання тільки для військових доступне. Закрию в цьому місяці бітів та планую починати розбиратися з кредит касою, поки в кабінет навіть заходити не хочу...але приходять смс з пропозиціями за 2 тіла

Всім привіт. Сьогодні домовилась з ШГ закрити 2 тіла на 15 платежів. Всього нарахували близько 70 тисяч, протермінування 150 днів, зараз сторгувалися за 53 000. Буду закривати, хоча може і не така лояльна пропозиція, як хотілося би, але як є. На тіло відразу йти не хочуть, кажуть, що таке списання тільки для військових доступне. Закрию в цьому місяці бітів та планую починати розбиратися з кредит касою, поки в кабінет навіть заходити не хочу...але приходять смс з пропозиціями за 2 тіла
Нормальные запросы конечно... Это у вас тело 26500? Платежи раз в месяц или раз в 2 недели? Сами им писали?

Нормальные запросы конечно... Это у вас тело 26500? Платежи раз в месяц или раз в 2 недели? Сами им писали?
Раз в місяць. Так тіло 26500. Писали вони мені, я їх то ігнорила, то футболила, то не платила. А зараз ось потрапили в день коли аванс дають, то вирішила розбиратися з ними. Бо читала що по судах бігають та часто виграють. Я сама нікому не пишу, нехай виконують свою роботу та пишуть першими) а то я соромлюся)))

Вибачте будь-ласка що не по темі
Credit7 тіло 3000 довомимся на тіло 3000
Перші 2 скріна це ж гарантійний лист? 2 останні це умови Credit7

Вкладення

• Screenshot_9.webp
    Screenshot_9.webp
    65.6 Кб · Перегляди: 44
  • Screenshot_10.webp
    Screenshot_10.webp
    73.6 Кб · Перегляди: 42
  • photo_2025-05-21_10-57-43 (2).webp
    photo_2025-05-21_10-57-43 (2).webp