Власниця номерів CRYPSEE

• Автор теми Автор теми palkan_32
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 134

palkan_32

Форумчанин
Дописи
47
Реакції
36
Бали
5090
palkan_32 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня народ! Попала до мене інформація стосовно власника номерів CRYPSEE ну або частини номерів, ну по крайній мірі останніх закупок, це - ФОП КРЕЦ РУСЛАНА РУСЛАНІВНА. Пропуную завалити скаргами НБУ, це в принципі мені порадили на граячій лінії. Також напишіть до кого наярюють з лайфа, людина проб'є дану інформацію і у скаргах будемо відмічати всі компанії, ФОПи які співпрацюють з цими уродами. Дякую.

Так як я формую скаргу, попрошу кому були прямі погрози, скидайте з замальованою конфіденційною інформацією скріншоти сюди, або на мою пошту [email protected], також буде суперово, якщо є записи розмов. Дякую.

Також надійшла інформація про ще декілька власників номерів -

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «МедіаТрек» - Овчаренко Аміна Володимирівна, ФОП Левіцька Інна Миколаївна​

Останнє редагування:
Цікава історія в цього ФОПа😅

А, не той. Це ЛевИцька

Цікава історія в цього ФОПа😅

А, не той. Це ЛевИцька
Ця помилка в прізвищі ФОПа то питання не важливе...А Ви дійсно вважаєте,що власниками цих.... організацій , які в нас називають чомусь"фінансовими компаніями" є особи, які не належать до владних кабінетів? А юр. супроводження їхньої діяльності здійснюють сільські дільничні?

Ставлю 20 баксів що ні Аміна Володимирівна ні Інна Миколаївна ні навіть Руслана Русланівна нічого не підозрюють про існування цих фопів/тов-ок.

Назад
Угорі