Владельцы мфо.

• Автор теми Автор теми MamaN
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

MamaN

Форумчанин
Дописи
51
Реакції
67
Бали
33
MamaN не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Один владелец мфо вскрылся.
Игорь Гладковский (Свинарчук).
Фрагмент интервью.

Фігурант антикорупційного розслідування вперше публічно відповів на питання на телеканалі "Прямий". Його пов'язують із президентом Петром Порошенком.
Ігор Гладковський, син звільненого першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, які опинилися в епіцентрі скандалу навколо розкрадання в оборонному секторі, у вівторок, 5 березня, дав інтерв'ю телеканалу "Прямий". У ньому він заявив про свою непричетність до корупційних схем, які були показані в розслідуванні програми "Наші гроші", а також розповів, яким саме бізнесом займається, чому його родина вирішила змінити прізвище і хто є "творцями цієї історії".
ТСН.uа публікує головне з інтерв'ю фігурантів корупційного скандалу з розкраданням в оборонному секторі.
Про реакцію на розслідування програми "Наші гроші"
- Я ніколи не мав і не маю стосунку до "Укроборонпрому". Весь мій бізнес заснований на приватному секторі, я працюю з приватними компаніями, які абсолютно ніяк не пов'язані ні з концерном, ні з військовим напрямком. Я займаюсь імпортом автомобілів і мікрокредитуванням у сфері онлайн.
Більше читайте тут: "Я почувався жахливо весь тиждень". Головне з першого інтерв'ю сина Гладковського

А давайте за**...ем его письмами как они **...т нас.

А давайте за**...ем его письмами как они **...т нас.
Ему сейчас очень "весело". Это тот мажор , что у армии крал, смотрите Бигус инфо.
У него сейчас жизнь ад! По всем каналам показывают его схемы воровства!
Возле его дома в Козине уже побывали Национальные дружины с файерами.
И продолжение следует...

каждого ждет такое, деньги пыль мы им простим, но они за слезы многих матерей под старость будут страдать в агонии.

Я почуваюся жахливо весь тиждень...е- мае, всього тільки тиждень......

Я почуваюся жахливо весь тиждень...е- мае, всього тільки тиждень......
Це тільки початок!
Але папу вже його друг Порох звільнив.
Після виборів ще веселіше буде!
Головне за ціх, хто при владі , не голосувати!

MamaN, та де гарантія,що це не їхні каламбури... можливо після звільнення вони ввечері разом коньячок смалити будуть...

MamaN, та де гарантія,що це не їхні каламбури... можливо після звільнення вони ввечері разом коньячок смалити будуть...
Вот это умный ответ!
Ибо те «нацдружины» - Авакова. А Аваков - Пороха. А Порох - Гладковского.
Своих пациков отправили зарисоваться под камерами - и лoxи...вернее, народ, - доволен.

манивео )

"Тиждень" он себя чувствует "жахливо"
Тут уже практически полгода в этом и дерьме и жив-здоров, чувствует бл#ть себя "жахливо"...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі