Отже, влітку 2025 до мене звернувся клієнт з позовом, в якому ТОВ "ФК "КРЕДИТ-КАПІТАЛ" просить стягнути з відповідача на їх користь заборгованість за кредитним договором з ТОВ "Мілоан" від грудня 2020 року у сумі 25151,50 грн., з яких: 9000 грн. – прострочена заборгованість за сумою кредиту, 14451,50 грн. –прострочена заборгованість за сумою відсотків, 1000 грн. - прострочена заборгованість за комісією та судові витрати, які складаються зі сплаченого позивачем судового збору в розмірі 2422,40 грн. та витрат на правову допомогу в розмірі 8000 грн.
Я підготував відзив на позовну заяву, в якому звернув увагу суду на недоведеність факту укладання між ТОВ "Мілоан" та відповідачем кредитного договору, а також недоведеність видачі відповідачу кредитних коштів за умовами кредитного договору, а відтак на відсутність підстав для задоволення позову.
Як результат, очікуване рішенням, яким суд відмовив ТОВ "ФК "КРЕДИТ-КАПІТАЛ" повністю)))
Вітаю клієнта з перемогою та дякую за довіру))))
Я підготував відзив на позовну заяву, в якому звернув увагу суду на недоведеність факту укладання між ТОВ "Мілоан" та відповідачем кредитного договору, а також недоведеність видачі відповідачу кредитних коштів за умовами кредитного договору, а відтак на відсутність підстав для задоволення позову.
Як результат, очікуване рішенням, яким суд відмовив ТОВ "ФК "КРЕДИТ-КАПІТАЛ" повністю)))
Вітаю клієнта з перемогою та дякую за довіру))))