Військовий та кредити.

• Автор теми Автор теми Kp716115
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 466

Kp716115

✩ Premium ✩
Дописи
1709
Реакції
1999
Бали
5480
Kp716115 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я військовий з 2025,зараз йдуть суди, є поважна причина на них не з'являтися,бо перебуваю в госпіталі на лікуванні після ампутації,трішки турбує питання,довго можна з таким з таким пропетляти,чи ще ніхто з таким не стикався?Подав до суду на виконавця,за незаконне списання 100 відсотків коштів з військової з/п,цікаво чи виграю.)

Добрий день. Процес побудовано в судах так, що суд вирішує за наявними у справі матеріалами, якщо Ви не даєте своїх аргументів, копій документів. Переважно не важливо , чи присутні Ви в засіданнях, але важливо подати у справу відзив, важливо подати документи, що Ви військовий. Є свої особливості щодо періодів, щодо служби по мобілізації чи контракту тощо, в будь-якому разі процедуру, яка існує в судах, ігнорувати не можна

Я військовий з 2025,зараз йдуть суди, є поважна причина на них не з'являтися,бо перебуваю в госпіталі на лікуванні після ампутації,трішки турбує питання,довго можна з таким з таким пропетляти,чи ще ніхто з таким не стикався?Подав до суду на виконавця,за незаконне списання 100 відсотків коштів з військової з/п,цікаво чи виграю.)
Привіт. Якщо маєш на увазі, що йдуть суди, де ти позивач, то варто подати заяву про розгляд без твоєї участі, бо можуть відмовити, якщо більше двох разів не з'явишся і не подаш відповідну заяву. Це все можна зробити дистанційно через Електронний суд

Ну я ж так і роблю,все віддалено,всі довідки подаю,форму 5,додаток 5,обставини поранення,ВЛК,де вказано що при отримав поранення при захисті Батьківщини,питання скільки я можу подавати клопотання про перенесення справи,подавав 1 раз,подав відзив за недостатніх доказів,немає підтвердження платежу,немає ідентифікації по ІР телефону,немає підтвердження цілісності та незмінності договору яку ВС мав справу по цьому.Чекаю,які докази нададуть,та який вирок по справі буде.

Доброго дня. Підкажіть брав кредит в МФО будучи мобілізованим, не вказував що війсковий бо не запитували. Дізнався що війсковий має право не платити проценти та подав форму 5, війсковий та убд. Лимон кредит, селфі кредит та кредит плюс відмовили . Є сенс писати в НБУ?

Доброго дня. Підкажіть брав кредит в МФО будучи мобілізованим, не вказував що війсковий бо не запитували. Дізнався що війсковий має право не платити проценти та подав форму 5, війсковий та убд. Лимон кредит, селфі кредит та кредит плюс відмовили . Є сенс писати в НБУ?
якщо у Вас є докази звернень, надсилання документів і відмови

Назад
Угорі