Військовим тепер не мають пільг по кредитах?

• Автор теми Автор теми krasnov
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 122

krasnov

Форумчанин
Дописи
23
Реакції
10
Бали
278
krasnov не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
бажаю здоровʼя форумчани, давно не заходив на форум, недавно вперше отримав позов на стягнення, і на моє здивування контора ні в яку не хоче списувати відсотки. Хтось може пояснити що відбувається з мфо та військовослужбовцями на даний момент? Я так розумію що пільги та скасування відсотків потроху відміняють? Що зараз взагалі відбувається з законодавством?

Є хоч якась тут активність, чи немає вже сенсу тут запитувати?

Я так розумію що пільги та скасування відсотків потроху відміняють?
Та не. Все вроде без изменений.
Що зараз взагалі відбувається з законодавством?
Да как всегда - все чудасатее и чудасатее

Є хоч якась тут активність, чи немає вже сенсу тут запитувати?
Многие не разбираются в этой теме

ну шось чув таке що тепер судді враховують тільки той період коли саме ти був на службі, тобто якщо в тебе рік протермінування, договір на рік, а на службу ти потрапив на шостий місяць, то спишуть тільки за ті 6 місяців

ну шось чув таке що тепер судді враховують тільки той період коли саме ти був на службі, тобто якщо в тебе рік протермінування, договір на рік, а на службу ти потрапив на шостий місяць, то спишуть тільки за ті 6 місяців
За це і запитую бо пів року тому я скинув убд і 4 кредита списали відсотки, а зараз нова контора не хоче списувати оскільки взяв ще аж в 21 році
Подали позов, хочуть 30к тіло 8к, чи є сенс наймати юриста і судитися чи все ж таки якщо зараз оплатити 30к то різниці не буде?

Я вже до одного звертався, там рахуй більшу половину роботи я сам маю зробити, шукати всі договори з 21 року, сам спілкуватися з кредиторами по телефону бо ніхто з них не спілкується, шукати купу документів в яких я не розбираюся чекати місяцями і не факт що суд виграють

Я вже до одного звертався
К кому именно?

krasnov, Договора адвокат самостоятельно не сможет найти. И самое главное - кропия иска в суд. Изучив его, адвокат может сказать конкретно, какие шансы. Я думаю, что шансы есть

Не памʼятаю точно або Тарас або юристо, памʼятаю що ніхто з них не дає ніякої конкретики, пане адмін в мене питання полягає в тому чи взагалі є сенс в моїй ситуації судитися і настільки це вигідно, чи простіше заплатити скільки вони хочуть, оскільки займатися тим що від мене хочуть юристи в мене фізично немає часу і можливості оскільки я на війні

Не памʼятаю точно або Тарас або юристо, памʼятаю що ніхто з них не дає ніякої конкретики, пане адмін в мене питання полягає в тому чи взагалі є сенс в моїй ситуації судитися і настільки це вигідно, чи простіше заплатити скільки вони хочуть, оскільки займатися тим що від мене хочуть юристи в мене фізично немає часу і можливості оскільки я на війні
Да я ж ответил, что смысл есть. Нет, если хотите с 8к заплвтить 30к, причем, я так думаю, что незаконно накрученных, - дело ваше :dntknw:

Да я ж ответил, что смысл есть. Нет, если хотите с 8к заплвтить 30к, причем, я так думаю, что незаконно накрученных, - дело ваше :dntknw:
Питання в тому що вони хочуть кредитний договір а я гадки не маю де його взяти 😅 оскільки брав аж в 21 році

Останнє редагування модератором:
Питання в тому що вони хочуть кредитний договір а я гадки не маю де його взяти 😅 оскільки брав аж в 21 році
якщо є позов, і ви його бачите, то повинні бути й додатки.
в цих додатках повинен бути кредитний договір))

якщо є позов, і ви його бачите, то повинні бути й додатки.
в цих додатках повинен бути кредитний договір))
Окей, пане Тарас в мене питання до вас, якщо допустимо я буду працювати з вами і надам вам всі документи котрі вони мені надіслали, ви зможете дистанційно вирішити це питання з позовом, оскільки це мій перший позов і часу в цьому всьому розбиратися і зʼявлятися в суді у мене практично немає

Окей, пане Тарас в мене питання до вас, якщо допустимо я буду працювати з вами і надам вам всі документи котрі вони мені надіслали, ви зможете дистанційно вирішити це питання з позовом, оскільки це мій перший позов і часу в цьому всьому розбиратися і зʼявлятися в суді у мене практично немає
не знаю)) справу треба бачити, перед тим як давати оцінку перспективам

дистанційно, це взагалі не проблема, 99% справ так і проходять

Назад
Угорі