Військовослужбовець та МФО

• Автор теми Автор теми Юрий Cvetok
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 821

Юрий Cvetok

Читач
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Юрий Cvetok не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, деякий час тому був змушений влізти в борги( хвороба родичів) я учасник бойових дій, довгий час крутився, розплачувався, перекредитовувася, але в підсумку вліз у ще більші борги, для того щоб з усім розрахуватись підписав контракт, розраховував на кошти за перший контракт та підйомні, але коштів довго не має, і почалися просрочки, перша в ccloan друга в moneyweo, в телефонних розмовах ніхто і слухати не хоче про те що я є військовим і кажуть що свою форму 5 я можу засунути якнайдалі, просрочкам ще й тижня не має вже збираються дзвонити рідним та друзям і передати кредит колекторам. Підкажіть як правильно з ними спілкуватись і які правильні дії можна зробити, які листи і заяви треба написати? Дякую.

Доброго дня, деякий час тому був змушений влізти в борги( хвороба родичів) я учасник бойових дій, довгий час крутився, розплачувався, перекредитовувася, але в підсумку вліз у ще більші борги, для того щоб з усім розрахуватись підписав контракт, розраховував на кошти за перший контракт та підйомні, але коштів довго не має, і почалися просрочки, перша в ccloan друга в moneyweo, в телефонних розмовах ніхто і слухати не хоче про те що я є військовим і кажуть що свою форму 5 я можу засунути якнайдалі, просрочкам ще й тижня не має вже збираються дзвонити рідним та друзям і передати кредит колекторам. Підкажіть як правильно з ними спілкуватись і які правильні дії можна зробити, які листи і заяви треба написати? Дякую.
В першу чергу не хвилюватися! Моя порада не платити взагалі ті суми що вони нараховують ваших підйомних не вистачить а боргів буде все більше. Згодом вони самі предложать заплатити лише тіло)

О, тут є такі ж самі учасники АТО
А ті хто сказав Вам засунути форму 5 куди подалі - хай іде на три веселі букви і заодно засуне свого язика в дупу своєму шефу!
Шліть всіх!
Влаштовуйте своє особисте життя, живіть щасливо і мирно!

для цих уродів немає нічого святого. чмoшнuкu якось розповідали, що закони України на них взагалі не розповсюджуються. я довго риготав з цього :)
а з ними краще не спілкуватись, бо вони не розуміють людської мови
пройде трохи часу (місяці три-чотири) і вони почнуть пропонувати закрити тільки тіло кредиту. якщо писати листи, то це для початку нацкомфінпослуг (суть заяви що вам не законно нараховують відсотки), якщо є погрози - заява в поліцію

В будь якому випадку надішліть їм ф.5 по адресу компанії. Це буде тепер їх проблема, а не Ваша. Мав подібну ситуацію в 2015 році, коли був мобілізований. Дельта банк - залишив тіло(1870 з врахуванням інфляції), Приват списав весь борг(2500 по кредитці) і штрафи з пеньою. Надра продала раніше колекторам і не отримала нічого. Закон на Вашій стороні і знайти юриста Вам простіше.
І ще хочу додати, обов'язково розкажіть про свої проблеми командиру. Якщо Ви офіцер, то як мінімум вищестоячому. Якщо солдат-сержант - командиру батальйону\дивізіону. В частині обов'язково є юрист і це теж частина його роботи. Також розкажіть їм про методи роботи цих шараг.

Останнє редагування:
В першу чергу не хвилюватися! Моя порада не платити взагалі ті суми що вони нараховують ваших підйомних не вистачить а боргів буде все більше. Згодом вони самі предложать заплатити лише тіло)
Готовся к телефонным терорам близких и друзей платить нет смысла ещё больше залезешь в яму

І ще хочу додати, обов'язково розкажіть про свої проблеми командиру. Якщо Ви офіцер, то як мінімум вищестоячому. Якщо солдат-сержант - командиру батальйону\дивізіону. В частині обов'язково є юрист і це теж частина його роботи. Також розкажіть їм про методи роботи цих шараг.
Це не зовсім задача юриста займатись цивільними справами в.с., але толковий дядько-юрист розхеря..чить мфошек і може ще й сам до суду на них подати і натягнути іх. Спробувати варто

Обязательно присылайте им форму 5.с момента начала службы должны остановить все начисления. Укрпочтой заказным письмом с описью вложенных документов. Многие шарашки морозятся! Но большинство списуют до тела. И Вы до конца особого периода можете платить частично. Но звонки все равно будут. Если будут вопросы, пишите в личку. Расскажу и подскажу

заява в нацкомфінпослуг, НБУ, гаряча урядова лінія.
Голові Національної комісії, що здійснює
регулювання в сфері фінансових послуг
Пашку Ігорю Володимировичу
ПІП
посвідчення учасника бойових дій

№////////

ІПН //////////

тел. /////////

ел. адреса //////////////

що проживає та зареєстрований

за адресою: ///////////

Звернення

Прохання до Вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від 09.06.2019 № 0681120842 (строк дії договору до 09.08.2019) укладений між товариством «ІНФІНАНС” (торгова марка Манібум) ЗКПО 39083990 та///////////////////ПІП, так як, на листи з повідомленням про вручення, та надіслані електронною поштою на вказану на сайті адресу ТОВ не відповідає і інформацію щодо розрахунку заборгованості та копії договору, що підтверджує існування у мене боргових зобов'язань не надає. Доступу до електронного кабінету не маю.

В телефонній розмові з моєю матір'ю (яка містила залякування і погрози відібрати належне їй майно) представник Манібум стверджував, що кредит мені був виданий на суму ////////грн, і вимагав негайно сплатити борг у ///////тисяч гривень. Дізнавшись, що я військовослужбовець та учасник бойових дій , представник Манібум пригрозив “продати борг” колекторам та кинув слухавку і від розмови особисто зі мною відмовився.

Загальна сума кредитного забов'язаня з штрафами та відсотками станом на 13.12.2019 становить /////////////// грн., при вказаному «тілі» кредиту в розмірі ////////// грн.

Також я письмово просив ТОВ “Інфінанс” надати мені договір та підтвердити, що сума в розмірі //////////грн на моїй картці, позначена як “зарахування на картку” без ідентификації відправника належить саме їм, що підтверджує укладання договору кредитування і в такому випадку скасувати штрафи та пені у відповідності до ЗУ “Про статус Ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” та ЗУ “ Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей” та Постанови Верховного Суду України від 30.05.2018 №521/12726/16ц , оскільки перебуваючи безпосередньо в зоні проведення бойових дій я не міг контролювати свої рахунки та не мав засобів зв'язку та доступу до інтернету.

Номер та дату кредитного договору, а також суму кредиту та заборгованості отримав згідно наданої УБКІ кредитної історії.

Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

Прошу відповідь надати на електронну адресу //////////

Дата 14.12.2019 ПІП
Товариству з обмеженою відповідальністю

«Фінансова Компанія «Дінеро»

ПІП

ІПН ///////

тел. +/////////

адреса: /////////

Прошу провести звірку зобов'язань та надати мені довідку в якій зазначити:
  1. Номер та дату договору за яким я маю фінансові зобов'язання перед ТзОВ “ФК “Дінеро”.
  2. Визначення “тіла” кредиту з чітким розрахуванням нарахованих відсотків, комісій, штрафів та пені

Довідку прошу надати мені в письмовому вигляді, завірену підписом
    відповідальної особи та печаткою, надіславши її рекомендованим листом з повідомленням про вручення.

Довідка потрібна для забезпечення досудового врегулювання питання погашення заборгованості відповідно до положень ст. 5,6 ЗУ “ Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, ч.15 ст.14 ЗУ “ Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей та Постанови Верховного Суду України від 30.05.2018 №521/12726/16-ц.

Відповідь прошу надати в строки, встановлені ст.20 ЗУ “Про звернення громадян”.

18.09.2019 ///////////
ПИ СИ відправити рекомендованим листом

Назад
Угорі