Вітають з днем народження і паралельно роблять обдзвін

• Автор теми Автор теми Валюшка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 689

Валюшка

Форумчанин
Дописи
694
Реакції
1130
Бали
2810
Валюшка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Коротше друзі,я чогось не доганяю.Шлють мені конторки привітання з днем народження (в середу буде),кредит пропонують,а то нічого,що вчора вони мене розшукували??! Їй-богу клоуни

Вкладення

• Screenshot_2022-01-16-12-40-23-357_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2022-01-16-12-40-23-357_com.android.chrome.webp
    37.9 Кб · Перегляди: 93
  • Screenshot_2022-01-16-12-39-53-342_com.android.mms.webp
    Screenshot_2022-01-16-12-39-53-342_com.android.mms.webp
    29.3 Кб · Перегляди: 93
Коротше друзі,я чогось не доганяю.Шлють мені конторки привітання з днем народження (в середу буде),кредит пропонують,а то нічого,що вчора вони мене розшукували??! Їй-богу клоуни
Спам розсилка, не звертати уваги і займатися більш корисними речами

Да рассылка просто по номерам по всей базе втупую. Перед праздниками, перед ДР. У меня так перед НГ было, на электронку слали и кредит со скидкой и "начните в 2022 честную жизнь без долгов" ?

Да рассылка просто по номерам по всей базе втупую. Перед праздниками, перед ДР. У меня так перед НГ было, на электронку слали и кредит со скидкой и "начните в 2022 честную жизнь без долгов" ?
Не хочу додавати песимізму,але як казав Кличко,то у мене хіба 2222 почнеться так

Не хочу додавати песимізму,але як казав Кличко,то у мене хіба 2222 почнеться так
У меня так ещё 2021 начался, когда я окончательно забила на все шараги. У меня там столько переплат было, мама не горюй. Не считаю себя больше должной никому из них. ?

У меня так ещё 2021 начался, когда я окончательно забила на все шараги. У меня там столько переплат было, мама не горюй. Не считаю себя больше должной никому из них. ?
Але ж треба віддавати все одно,вони ж не відчепляться

Пізніше шараги будуть самі пропонувати тіло чи тіло+невеликий %. Закриєте з вигодою для себе
Ваші слова Господу в вуха...А то вночі спати не можу,три години ночі а я трясуся,як від холоду

Ваші слова Господу в вуха...А то вночі спати не можу,три години ночі а я трясуся,як від холоду
Валя, вас вже заспокоювали тут «бувалі» люди, всі з власного досвіду говорять, що так, через деякий час шараги йдуть на пропозиції. Вам треба заспокоїтися, це перше. Я по собі знаю, як це складно, але маєте це зробити, маючи ще грудну дитину. Ігноруйте дзвінки, страшилки, погрози. Через деякий час зможете закрити на вигідних для вас умовах. Проте це ще залежить від того, які у вас шараги, ви вже напевне читали у щоденниках та у розділах про кожну, й вже має бути якась певна картина в голові щодо алгоритму їх дій. Кожен обирає свою стратегію вирішення проблем із шарагами, але насамперед мусите мати холодну голову, аби не ламати дров ще більше. Раджу пропити заспокійливе також, проте обов‘язково порадитись із лікарем, що сумісне з гв, якщо ви на гв.

Они не большие клоуны, чем тот, кто это читает.... :pleasantry: Судя по письму, непохоже, что Вы трясетесь словно от холода...Скорее похоже на бросание какашек на вентилятор. :pardon:

Они не большие клоуны, чем тот, кто это читает.... :pleasantry: Судя по письму, непохоже, что Вы трясетесь словно от холода...Скорее похоже на бросание какашек на вентилятор. :pardon:
Ні,оці їхні вітання насмішили,і я вже за тиждень якось заспокоїлась трохи...Але як дзвонить телефон,здригаюся й досі

Єдине,що я хочу виплатити ті гадські борги і не з'їхати з котушок
Так вам же неоднократно говорили! Вы сами накручиваете эти все мелочи до катастрофических масштабов. Вам нужно выгнать мужа в первую очередь и полюбить себя!
Антиспам есть? Этого достаточно на 99%

Так і роблю
Перестаньте морочить себе голову первым и не получите второго... :pardon:
Я мрію як закрию свою першу "шарагу",відкоркую пляшку шампанського і вип'ю келих за вас усіх,що надали мені здуріти))))

Назад
Угорі