rooney
Читач
- Дописи
- 3
- Реакції
- 3
- Бали
- 278
rooney не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всим привіт. От і моя історія. Почалось напевно як і в більшості: перший, другий, третій щоб закрити перший, четвертий щоб продовжити другий, перший і тд, тп. В результаті 20. В шести прострочки майже по три тижні ( манівео, дінеро, укрпозика, алекскредіт, кредит+, кредіткасса) Повідомлення на вайбер, електронку і на телефон, дзвінки в ігнор. Сьогодні сам вирішив домовляться. Манівео запопонували половину зараз, остачу на два платежа раз в два тижні, алекс з 12000грн. 4000 зараз, 4000 через тиждень і 4000 через місяць. дінеро, укрпозика, кредит+ - ми вам передзвонимо але ніхто не дзвонив. кредіткасса: "мы не делаем реструктуризацию". Ніхто про це не знав. Розповів дружині сам, не спілкувались декілька днів потім сказала що треба щось вирішувати щоб зберегти сім'ю. Розповів ще двом друзям сказали що напи...ть мене як все розгребем і що ***** що не сказав раніше як тільки почав влазити в це. Звели з юристом, домовились на завтра поговорити. Так що не бійтесь розповідати рідним, якщо ви дорогі людям вони в любій ситуації вас підтримають, жалію що не розповів раніше, а вліз в цю ж..у. Дякую за увагу.
я рассказала что мошенники!ну я ж не врала они ж мошенники)))