Щоденник Вітайте мене новеньку

• Автор теми Автор теми Дівчинка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 951
  • Перегляди Перегляди 36K
Все що можно вирішити грошима, не проблеми а витрати.
Істина.
Сіла подумала. Мій кредит продав. Зайшла до них. Написано. Тіло 16тис. З першого разу вгадала.
Screenshot_2024-04-24-12-58-53-776_com.android.chrome.webp

До речі, зовсім не писали нічого. Не було ніяких пропозицій. Протермінування з 18 грудня. І тут так одразу цим " не хорошим" мене красуню віддали)))))
Трохи заспокоїлася. Дякую, що підтримали)) буду читати про них. То сума то не остаточна в смс, так?

Останнє редагування:
Сіла подумала. Мій кредит продав. Зайшла до них. Написано. Тіло 16тис. З першого разу вгадала.
Screenshot_2024-04-24-12-58-53-776_com.android.chrome.jpg

До речі, зовсім не писали нічого. Не було ніяких пропозицій.
Мені щось там писали вродє... не помню, а потім скинули дольчікам

[POSTS=500]
1713953474690.webp
[/POSTS]
То сума то не остаточна в смс, так?
А хз що в них на умі.
По закону - тільки те, що у договорі... проте їм закони не писані.

Screenshot_2024-04-24-12-58-53-776_com.android.chrome.jpg

До речі, зовсім не писали нічого. Не було ніяких пропозицій. Протермінування з 18 грудня. І тут так одразу цим " не хорошим" мене красуню віддали)))))
Трохи заспокоїлася. Дякую, що підтримали)) буду читати про них. То сума то не остаточна в смс, так?
Будем вместе сидеть на скамье подсудимых:p:p:p

Організуєм)))) Я прямо до суду це все принесу, будемо сьорбати і насолоджуватись процесом))))
Мене сьогодні як кажуть в народі " бере". І розумію, що маю опанувати себе, але якось так, то сумно, то прикро, то збентежено, і пошук думок як діяти. Діяти, то вже далі по ситуації

Мене сьогодні як кажуть в народі " бере". І розумію, що маю опанувати себе, але якось так, то сумно, то прикро, то збентежено, і пошук думок як діяти. Діяти, то вже далі по ситуації
Хто ,кого ,куди бере

1713956061908.webp

😉😉
А якщо серйозно,то судова влада і наявність грошей на юридичний супровід.

Назад
Угорі