Щоденник Вітайте мене новеньку

• Автор теми Автор теми Дівчинка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 951
  • Перегляди Перегляди 36K
Значить інтуїція не підвела, чула я носом цей шухер. Значить можна що чекати? Суд?
Значить інтуїція не підвела, чула я носом цей шухер. Значить можна що чекати? Суд?
Руки вже трусяться якщо чесно, треба поглянути хто. Де я можу це побачити?

Руки вже трусяться якщо чесно, треба поглянути хто. Де я можу це побачити?
Та Ви хоч уважно читали цю смс?)))))
Договір факторингу 21 року, а кредит 23го)))) Теж саме прийшло, заспокойтесь!)))))))
Screenshot_20240424-122050.webp

То що, кажете вже почали в суд подавати....от мене угараздило
По перше не сильно хвилюйтеся, в мене позик з просрочкою близько 20-ти)

І так вже приблизно пів року, і жодній ще не сплатив, хочу побачити на що вони спроможні крім дзвінків)

Так спочатку будуть дзвонити, але це пережити можна, в суд подає одна з двадцяти, то ж також можна пережити)

І як пройде час, вони Вас запропонують закрити за тіло кредиту, тобто те що брали і все)
Це краще ніж зараз їм платити з шаленими відсотками)

Мала на увазі, побачити хто продав.
Окей, що це вам дасть?
Кредит проданий вже.
Тепер ваша "головна біль" єапбраси, тож навіщо заморочуватись "ху із факєн піражкі з капустой"
Той хто продав вже не має значення ,хіба що для себе знать.
[POSTS=1000]В суді дізнається :mosking: [/POSTS]

Окей, що це вам дасть?
Кредит проданий вже.
Тепер ваша "головна біль" єапбраси, тож навіщо заморочуватись "ху із факєн піражкі з капустой"

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
[POSTS=1000]Поки не подали,потрібно Дівчинку навчить коньяк пить більшим дозами))[/POSTS]

Окей, що це вам дасть?
Кредит проданий вже.

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Зараз почитаю про цю контору, я їх так називаю. Мда, Василівна, зробила собі проблеми....

Точно. Я навіть зараз немає кому розказати, окрім Вас учасників на форумі.
А нікому і не потрібно. Мою правду знають тількі тут. Декілька днів тому сестрі сказала,що маю ВП по проблемному кредиту І вираховують з зарплати .

Скажіть будь ласка, ця сума, що вказана в смс на сьогодні стала чи буде зростати далі? Я читала, що допоки термін кредиту, всі на 30 днів були, один мілоан на 15 . Думаю, це вони, погляну ради інтересу.

Назад
Угорі