Дівчинка
Форумчанин
- Дописи
- 789
- Реакції
- 1218
- Бали
- 1098
Дівчинка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
4 міс витягувала. Лютий ні. Березень зможу.
Не дають.В пумбі є канікули
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
4 міс витягувала. Лютий ні. Березень зможу.
Не дають.В пумбі є канікули
Какое тело интересно?![]()
А скількі брали? Витягнете такі платежі?
Тисяч 30,моя думкаКакое тело интересно?
Да. Зробила так зробила, тепер чухаюсьТисяч 30,моя думка
В мене, правда до війни, на 3 місяці давали канікули в пумбі, платила тільки відсотки, тобто замість 3600 з чим то, платила по 1400 ,може меньше, зараз вже точно не памятаюНе дають.
Я передивилася, на два роки. В пн підійду в банк. На консультацію.Тобто 4 місяці тому. Років на два три?
Що тут ,можна сказати ? - халепаЯ передивилася, на два роки. В пн підійду в банк. На консультацію.
В любому випадку, поясніть ім свою ситуацію. Думаю, на зустріч підуть, якщо тільки цього місяця не зможете внести платіж. Тим більш, при візуальному спілкуванні набагато більше шансів до чогось домовитись.Я передивилася, на два роки. В пн підійду в банк. На консультацію.
Згодна з Вами. Я хотіла підійти та за цей місяць пояснити, переговорити. 4 платежі було внесено вчасно. І навіть по сумі трішки більше вносила. Спробувати треба можливість домовитисьВ любому випадку, поясніть ім свою ситуацію. Думаю, на зустріч підуть, якщо тільки цього місяця не зможете внести платіж. Тим більш, при візуальному спілкуванні набагато більше шансів до чогось домовитись.
Дам одну пораду - в жодному разі не давіть на жалість і не робіть з себе жертву обставин)))) Бо вони цього наслухались. Скажіть просто, мов так і так, в зв'язку з тим-то в цьому місяці не можу сплатити. Думаю, домовитесь)))))
Не буду розстроювати ,але їм начхати на твої проблемиЗгодна з Вами. Я хотіла підійти та за цей місяць пояснити, переговорити. 4 платежі було внесено вчасно. І навіть по сумі трішки більше вносила. Спробувати треба можливість домовитись
Може хоч 500грн оплатіть,хоч щось. А далі вирулитеЗгодна з Вами. Я хотіла підійти та за цей місяць пояснити, переговорити. 4 платежі було внесено вчасно. І навіть по сумі трішки більше вносила. Спробувати треба можливість домовитись
Але ж Ви, сподіваюсь, зробили висновки, що перекредитування - це не вихід. Сам сидів у трьох банках, то, на щастя, відмовили))) Але з дівчатами з кредитних відділів поторохтів на славу))))Згодна з Вами. Я хотіла підійти та за цей місяць пояснити, переговорити. 4 платежі було внесено вчасно. І навіть по сумі трішки більше вносила. Спробувати треба можливість домовитись
Улибнуло)Не буду розстроювати ,але їм начхати на твої проблеми
Це було в листопаді. Брала....зараз Боже збав, навіть думок таких немаюАле ж Ви, сподіваюсь, зробили висновки, що перекредитування - це не вихід. Сам сидів у трьох банках, то, на щастя, відмовили))) Але з дівчатами з кредитних відділів поторохтів на славу))))
Таких не майте і надалі, майте позитивні, весна на вулиці))))Це було в листопаді. Брала....зараз Боже збав, навіть думок таких немаю
На склад)) формувати товар на магазини типу як на шик і блиск, Аврора. В нас є в місті такі склади. Там зарплата хороша. Треба вирішувати фінансові питання((Зібралася на роботу в банк ?
Если ваша работа будет связана с финансами, то могут проверять. А вот возьмут вас на работу или нет, будет зависеть от конкретного работодателяСкажіть, будь ласка, чи впливає кредитна історія на працевлаштування? Я отримала повідомлення. Читала в інтернеті про працевлаштування і кредитну історію. Пишуть, що перевірять 20% роботодавців. підшукала роботу, дізнаюся зараз за умови праці...от запереживала