Щоденник Вітайте мене новеньку

• Автор теми Автор теми Дівчинка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 951
  • Перегляди Перегляди 36K
Скачала додаток ел суду. Хотіла зареєструватися, через інн, пише не вірний формат. Потім дивлюся в реєстрі судових справ що там по мені.... Там є графа на суд яке стягнення, дата....теж на пошук не відкриває. 🤨Треба навчитися мені користуватися, щоб моніторити себе. до речі через моб хотіла все це. Так є лише дія у мене, там перевіряю.
Screenshot_2024-02-22-16-50-56-790_com.android.mms.jpg
Можна на судовій владі перевіряти себе.

Screenshot_2024-02-23-15-01-54-198_org.telegram.messenger.jpg

Чому я не хвилююся? Вони мене дозволу запитують?))) Я вже собі дивуюся....може я не розумію наслідків? Просто все серйозно, а я не сприймаю це. Пишуть...я читаю....єдиним кому пропонувала на їх пропозицію тіла на розбиття- не погодились кредит7. Селфі теж. Перестала взагалі відповідати. Бо лиш з останнім вище згаданими вела перемовини....

Чому я не хвилююся? Вони мене дозволу запитують?))) Я вже собі дивуюся....може я не розумію наслідків? Просто все серйозно, а я не сприймаю це. Пишуть...я читаю....єдиним кому пропонувала на їх пропозицію тіла на розбиття- не погодились кредит7. Селфі теж. Перестала взагалі відповідати. Бо лиш з останнім вище згаданими вела перемовини....
Це дуже добре ,що вже не хвилюєшся )))

Людмила Василівна, Ви готові не хвилюватися і чекати сприятливих умов?)))))

Назад
Угорі