Щоденник Вітайте мене новеньку

• Автор теми Автор теми Дівчинка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 951
  • Перегляди Перегляди 36K
Привіт! Нагадайте, це якщо пишуть смс кредит7 "про відступ права вимоги третім особам" це про колекторів йде мова? Сьогодні спіймала таке смс.

Привіт. Втретє тіло пропонують. Я вже хочу півтіла)) варто сподіватися? Все одно не налаштована на оплату поки.
Screenshot_2024-02-15-14-38-38-410_com.android.mms.jpg

Якщо не налаштовані, то чекайте розвитку подій)))
Звучить якось для мене безнадійно)) то я так прочитала видно😉 можливо півтіла запропонують, хотілось би. Відгуки, що пропонують з часом🤔🤔🤔

Хочу спитати. Чи правильно я розумію з відгуків, що тіло пропонують перед продажем далі? Чи є ще варіант напряму за тіло півтіла в подальшому договоритися?

🤔🤔🤔🤔у мене дивне затишшя. Два дні ні смс, ні дзвінків, ні від кого.....що б це означало?

Привіт)) підчитую форум, свіженькі новини. Як Ваші справи? Сьогодні засипали смс-ками про термінову повну оплату. Переглянула...думаю....добре....дозбираю торбочку з грошима почну. Сьогодні колега (та якій дзвонили по роботі), сказала, що не дзвонять, але останній дзвінок був, то погрожували їй, що якщо не передасть мені інформацію, подзвонять сину неповнолітньому,який за кордоном зараз. Розмову записала звичайно, сказала піде до поліції. То кинули трубку. Мда....логіки де беруть номери не зрозуміти.....і як знайшли сина, назвавши по імені і по-батькові його...до чого доходять ці дзвонарі...🤔🤔🤔

Привіт)) підчитую форум, свіженькі новини. Як Ваші справи? Сьогодні засипали смс-ками про термінову повну оплату. Переглянула...думаю....добре....дозбираю торбочку з грошима почну. Сьогодні колега (та якій дзвонили по роботі), сказала, що не дзвонять, але останній дзвінок був, то погрожували їй, що якщо не передасть мені інформацію, подзвонять сину неповнолітньому,який за кордоном зараз. Розмову записала звичайно, сказала піде до поліції. То кинули трубку. Мда....логіки де беруть номери не зрозуміти.....і як знайшли сина, назвавши по імені і по-батькові його...до чого доходять ці дзвонарі...🤔🤔🤔
Чомусь схоже на манеру Є-Гроші,їхній стиль,або Монетки ті також ненормальні

Назад
Угорі