Щоденник Вітайте мене новеньку

• Автор теми Автор теми Дівчинка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 951
  • Перегляди Перегляди 36K
Вже сьогодні по електронній отримала першого листа від манівео, що 18 термін закінчується. Нагадують про оплату чи продонгування. Не буду немає зараз
Вже сьогодні по електронній отримала першого листа від манівео, що 18 термін закінчується. Нагадують про оплату чи пролонгування. Не буду
Не обращайте внимание на письма. Ещё не одно такое придет. То что не будете делать пролонгации это хорошо))

Не обращайте внимание на письма. Ещё не одно такое придет. То что не будете делать пролонгации это хорошо))
Та хотів знайти тему з повідомленнями від калів , але оченята зморилися

Усім привіт. Вітайте мене новеньку в протермінованій позиці 3 шт ..і буде 30 грудня ще 3 шт. Так я пішла як усі, користувалася, платила, все було ок. Далі робота змінилася, менша зарплата, житло...короче я залізла. Гадала потихеньку виплачу...з юристом вчора радилася, пропонує все до тіла звести, на 12 місяці розбити і вартість його послуги до закриття і отримання хорошої кредитної історії 8 тис. Я наче погодилась...дома сіла, порахувала свою зарплату, житло знову і зрозуміла, що х*р вирулю. Віддавати буду все і не хватить в місяць ... Ну, що ж....є знайома, якій уже два роки спочатку мучили звонили лише їй...зараз смс шлють на 3000 закрити наприклад ..вона їх шле далі. Має біля 20 мікропозик...я щоб і хотіла виплатити, але не вкладуся в зарплату...зовсім.... Ну тепер читаю, що в суди стали подавати вони ці спілки....кажіть, радьте, пустити на самотьок і антиспам чи все ж таки хоч частину з юристом вирішити ? Ті пізніше...
Здравствуйте.
1. Отого юриста гоните в шею. Вам он сейчас абсолютно не нужен.
2. Я так поняла у вас 6мфо, это замечательно!(в смысле, что мало).
3. Не лезьте больше никуда, никаких перекредитований.
4. Прийдётся пережить неприятный момент - звонки. Ну это не так и страшно.
5. Закрывайте кредиты на выгодных для вас условиях. За тело, за тело+%, за пол тела. Будут предлагать.(если у вас нет Кашинского)
6. Мой вам совет - закрывайте. Не доводите до судов. Лучше закрыть на выгодных вам условиях,чем постоянно мониторить судову владу.
Не переживайте, у вас их немного. Надеюсь, расквитаетесь быстро 😊

Здравствуйте.
1. Отого юриста гоните в шею. Вам он сейчас абсолютно не нужен.
2. Я так поняла у вас 6мфо, это замечательно!(в смысле, что мало).
3. Не лезьте больше никуда, никаких перекредитований.
4. Прийдётся пережить неприятный момент - звонки. Ну это не так и страшно.
5. Закрывайте кредиты на выгодных для вас условиях. За тело, за тело+%, за пол тела. Будут предлагать.(если у вас нет Кашинского)
6. Мой вам совет - закрывайте. Не доводите до судов. Лучше закрыть на выгодных вам условиях,чем постоянно мониторить судову владу.
Не переживайте, у вас их немного. Надеюсь, расквитаетесь быстро 😊
Дякую Вам за підтримку))

Дякую Вам за підтримку))
Не бійтеся тієї "жахливої" дати першого протермінування, у Вашому житті це нічого не змінить. Бездоганна ділова репутація (с) - це вже не в наш час та не в нашій країні, на жаль. Далі можу лише копипастнути поради, які Вам вже написали. І не беріть трубку від тих недостворінь.

В мене такий мандраж....я передати не можу. Я ще в такі ситуації не попадала. Оце що всім підряд звонитимуть найбільше гнітить. Буду виплачувати пізніше. Не роблю пролонгації. З понеділка почну чекати дзвінків....антиспам є. Поставила антиспам, закрила профілі в мережі. Я до речі на іншому там прізвищі. В спілках по документах. Руки трусяться, опанувати себе не можу. Отаке

В мене такий мандраж....я передати не можу. Я ще в такі ситуації не попадала. Оце що всім підряд звонитимуть найбільше гнітить. Буду виплачувати пізніше. Не роблю пролонгації. З понеділка почну чекати дзвінків....антиспам є. Поставила антиспам, закрила профілі в мережі. Я до речі на іншому там прізвищі. В спілках по документах. Руки трусяться, опанувати себе не можу. Отаке
Девушка, сделайте глубокий вдох и выдохните. Просто успокоиться и дышите медленно, это помогает успокоиться.
Ничего страшного в вашей жизни не произойдет. Да будут звонки, да будет неприятно. Но всё это временно и всё это пройдет. Психическое здоровье важней. Не ждите звонков, живите своей обычной жизнью.

Девушка, сделайте глубокий вдох и выдохните. Просто успокоиться и дышите медленно, это помогает успокоиться.
Ничего страшного в вашей жизни не произойдет. Да будут звонки, да будет неприятно. Но всё это временно и всё это пройдет. Психическое здоровье важней. Не ждите звонков, живите своей обычной жизнью.
Добре. Допомагає... Дякую

Доброго дня. Мене продало Манівео вочевидь. Отримала повідомлення. Це я гуглила що колекторська контора. Більше немає нічого, пошту тихо, лише дзвінки в антиспамі. Підкажіть, будь ласка, з досвіду, як діяти?))

Вкладення

• Screenshot_2024-01-08-14-41-53-839_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2024-01-08-14-41-53-839_com.android.chrome.webp
    108.4 Кб · Перегляди: 139
  • Screenshot_2024-01-08-14-42-36-571_com.android.mms.webp
    Screenshot_2024-01-08-14-42-36-571_com.android.mms.webp
    24.3 Кб · Перегляди: 139
  • Screenshot_2024-01-08-14-38-49-861_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2024-01-08-14-38-49-861_com.android.chrome.webp
    63.1 Кб · Перегляди: 138
Доброго дня. Мене продало Манівео вочевидь. Отримала повідомлення. Це я гуглила що колекторська контора. Більше немає нічого, пошту тихо, лише дзвінки в антиспамі. Підкажіть, будь ласка, з досвіду, як діяти?))
Те що і робили ,мороз і очікування
Те що і робили ,мороз і очікування
Пропозиція була ? Яка влаштовує Вас ?

Доброго дня. Мене продало Манівео вочевидь. Отримала повідомлення. Це я гуглила що колекторська контора. Більше немає нічого, пошту тихо, лише дзвінки в антиспамі. Підкажіть, будь ласка, з досвіду, як діяти?)
Moneyveo чи MyCredit?

Назад
Угорі