Щоденник Вітайте мене новеньку

• Автор теми Автор теми Дівчинка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 951
  • Перегляди Перегляди 36K
Ще хотіла порадитись...з приводу перших дзвінків, які я чекаю...мене вже підтіпує тиждень, сьогодні як ніколи. Я чесно, ніколи не мала таких справ, прострочки тим більше не допускала. Ну так от...обставини мої і я тоді бачила вихід, коли брала...я кажу, рахувала вираховувала, що виплачу...так от ..з приводу дзвінків: думаю трохи брати трубку і казати, ок, дякую,що нагадали, я пам'ятаю, поліпшиться матеріальне становище, оплачу. Бо зразу в ігнор можу, хотіла б уникнути дзвінків іншим. Справа ще в тому, що вказане попередньо місце роботи, яке зараз закрите зовсім. І номер подружки в кредит 7. Я всі договори скопіювала собі, і побачила лише в кредит 7 номер подруги. В решті немає третіх осіб. Додатків на телефоні ніколи не ставила по спілкам. То варто спочатку говорити з ними?

Ще хотіла порадитись...з приводу перших дзвінків, які я чекаю...мене вже підтіпує тиждень, сьогодні як ніколи. Я чесно, ніколи не мала таких справ, прострочки тим більше не допускала. Ну так от...обставини мої і я тоді бачила вихід, коли брала...я кажу, рахувала вираховувала, що виплачу...так от ..з приводу дзвінків: думаю трохи брати трубку і казати, ок, дякую,що нагадали, я пам'ятаю, поліпшиться матеріальне становище, оплачу. Бо зразу в ігнор можу, хотіла б уникнути дзвінків іншим. Справа ще в тому, що вказане попередньо місце роботи, яке зараз закрите зовсім. І номер подружки в кредит 7. Я всі договори скопіювала собі, і побачила лише в кредит 7 номер подруги. В решті немає третіх осіб. Додатків на телефоні ніколи не ставила по спілкам. То варто спочатку говорити з ними?
Як ,Ви уявляєте собі ? Що їм потрібно ? Ваші балачки чи гроші ? Навіть якщо будете з ними спілкуватись ,це нічого не змінить - дзвінки третім особам будуть ,краще попередьте кого вважаєте за потрібне

[SARCASM]
Пугает твое красноречие сегодня
[/SARCASM]
если зайти в асвп и увидеть постановление на прошлую работу, можно сделать вывод, что есть резон перевести зп на кассу или сменить банк для выплаты зп.

если зайти в асвп и увидеть постановление на прошлую работу, можно сделать вывод, что есть резон перевести зп на кассу или сменить банк для выплаты зп.
Що це означає? Я не зрозуміла))))
Десь я тут читала, що дані третіх людей вони находять через УБКІ...? Типу якщо є карта якогось банку, то відповідно через неї можуть бачити третіх людей і місце роботи на цей час? Чи я не правильно зрозуміла

Десь я тут читала, що дані третіх людей вони находять через УБКІ...? Типу якщо є карта якогось банку, то відповідно через неї можуть бачити третіх людей і місце роботи на цей час? Чи я не правильно зрозуміла
Они сами могут сделать третьими лицами кого угодно. Это могут быть ваши соседи, родственники, друзья в соц сетях. А номера телефона найти легко, и необязательно через УБКИ.

Ви давали паспорт з пропискою, значить можуть обдзвонити всіх сусідів, що живуть поряд. Якщо Ви поповнювали комусь з родичів телефон через приват, можуть цим людям подзвонити. Якщо у Вас не закриті соціальні мережі, до цих людей теж можуть дзвонити.

то не вам адресувалось, поки що воно вам не треба : )

з приводу убкі - в усіх є банківські рахунки, це означає, що вся інформація є в убкі, і кредиторам вона надається на їх запит.

Як Вам написати особисто?
Дівчинка ,схаменіться 🤣,ніхто окрім Вас нічого не зробить ,для того і форум щоб зрозуміти як поводитись з калами і що робити коли виходиш в протермінування
У Вас ще не має можливості комусь, щось ,писати в особисті

Якщо ви не платите, то їм байдуже, що ви кажете. Все одно будуть дзвінки третім особам. І не тільки тим, що ви вказували. Просто будьте готові і подумайте, кому правду сказати, а кому байку про шахраїв чи щось таке, якщо подзвонять
Не знаю ,в мене всі чемні ,до одного ,бо треба дослухатись що совітують старші
То пощастило) в мене теж були всі більш-менш протягом більш ніж двох років)) а цим неадекватам раптом щось стрельнуло в голову

Вже сьогодні по електронній отримала першого листа від манівео, що 18 термін закінчується. Нагадують про оплату чи продонгування. Не буду немає зараз
Вже сьогодні по електронній отримала першого листа від манівео, що 18 термін закінчується. Нагадують про оплату чи пролонгування. Не буду

Вже сьогодні по електронній отримала першого листа від манівео, що 18 термін закінчується. Нагадують про оплату чи продонгування. Не буду немає зараз
Вже сьогодні по електронній отримала першого листа від манівео, що 18 термін закінчується. Нагадують про оплату чи пролонгування. Не буду
Та заспокойтесь ,є тема для смс і що нам присилають

Назад
Угорі