Відзив на позов Приватбанку

• Автор теми Автор теми Тіна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K
Тіна, постанова Великої палати Верховного Суду від 03.07.2019, це головний документ щодо судової практики з Приватбанком. Візьміть висновки з цієї постанови для написання відзиву, адже висновки ВС є обов'язкові для інших судів
Не підкажете які документи потрібно додати до відзиву? Окрім копії паспорта

постанова БП ВС уже не панацея.
Привет ее прохавал и теперь подает иски умнее.
Поэтому и методы борьбы изменились!
очень важно в суде первой инстанции заявить свои возражения правильно и в полном объеме.
что конкретно надо говорить - не скажу. надо видеть материалы дела.
но поверьте, сейчас не так просто с этими исками. суды как правило утверждают возврат тела. а это практически 70-80% от иска. и Привату это подходит.
А мы получаем регулярно решения о полном отказе) вот сегодня еще одно было))
так, і копія паспорту не потрібна до відзиву!

Якщо банк не додав, то виписку по рахунку. А можливо і не дреба, дивлячись яка у вас правова позиція.

Якщо банк не додав, то виписку по рахунку. А можливо і не дреба, дивлячись яка у вас правова позиція.
якщо банк не додав виписку по рахунку - категорично не раджу додавати її з свого боку.
це єдиний цінний доказ, який має надати саме банк.
все інше можна вирішити потім)

якщо банк не додав виписку по рахунку - категорично не раджу додавати її з свого боку.
це єдиний цінний доказ, який має надати саме банк.
все інше можна вирішити потім)
Банк подав виписку(
Банк подав копію анкети де є підпис і немає галочки біля вибору кредитного продукту, нема галочки що я ознайомлена і згідна з умовами і тарифами. Додає завірену копію паспорта і все, більше ніде ніяких підписів немає. Картку відкрила в 2018 р, ліміт підняла сама через Приват24 в 2019. Ніякого підтвердження нема, навіть смс не було. От якось хочу на цьому наголосити...можливо ще щось порадите? Дякую)

Банк подав виписку(
Банк подав копію анкети де є підпис і немає галочки біля вибору кредитного продукту, нема галочки що я ознайомлена і згідна з умовами і тарифами. Додає завірену копію паспорта і все, більше ніде ніяких підписів немає. Картку відкрила в 2018 р, ліміт підняла сама через Приват24 в 2019. Ніякого підтвердження нема, навіть смс не було. От якось хочу на цьому наголосити...можливо ще щось порадите? Дякую)
сумніваюсь, що те, на що Ви хочете наголосити якось сильно допоможе.

Назад
Угорі