Відзив на обробку персональних даних

• Автор теми Автор теми ТетянаS
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 1K

ТетянаS

Форумчанин
Дописи
27
Реакції
8
Бали
5060
ТетянаS не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Якщо в МФО написати заяву на відзив про обробку персональних даних,вони більше не будуть дзвонить?і чи діє це?

Как вариант, написать можно, если будет продолжаться, писать на урядову со скринами, что вы сараю отправляли письмо.

Дякую.а не підкажете, будь ласка,як бути .брала кредит в манівео,і прологаціями виплатила 11.на уступки не хочуть йти.як бути,щоб їм не переплачувати більше?

Дякую.а не підкажете, будь ласка,як бути .брала кредит в манівео,і прологаціями виплатила 11.на уступки не хочуть йти.як бути,щоб їм не переплачувати більше?
Послать их далеко и на долго, можно пробовать писать письма в нацком то шансов не много

Можливо, юристи підкажуть, при розмовах, що надіслано такий відклик і заборону на взаємодію з 3ми особами, апелюють, що зараз нічого вже зробити не можна, оскільки я вже погодилася з обробкою, підписавши договір і отримавши гроші. Де правда? Знаю, що їм закони і так до одного місця, але чи дійсно в межах діючого договору нічого не можна зробити з цими даними?

Можливо, юристи підкажуть, при розмовах, що надіслано такий відклик і заборону на взаємодію з 3ми особами, апелюють, що зараз нічого вже зробити не можна, оскільки я вже погодилася з обробкою, підписавши договір і отримавши гроші. Де правда? Знаю, що їм закони і так до одного місця, але чи дійсно в межах діючого договору нічого не можна зробити з цими даними?
А Ви підписали з ними договір? Це можна довести?

nata91, і що? Пролонгація оформлюється окремим додатком до договору (додатковою угодою). Виникають ті ж питання щодо підписання.

Назад
Угорі