Відсотки у є гроші

Сьогодні вирішила перевірити свою кредитну історію, і просто жахнулась. Брала у них 4000 прострочена вже рік то вони мені за цей час нарахували вже 100000 тисяч. Це у всіх так чи тільки в мене
Они любители заоблачных начислений!

Вас ще непродали

Ох как я Вас понимаю, у меня вопще сегодня жесть, поставили на ноч на автодозвон всю вулицю, та людей яких я майже незнаю. Теперь хрен получат только через суд
Чи продали незнаю

Чесно от дивлюсь на них і думаю...хто
Заоблачних аху*****!ней
Хто багато хоче взагалі нічого не отримає

Вас ще непродали

Ох как я Вас понимаю, у меня вопще сегодня жесть, поставили на ноч на автодозвон всю вулицю, та людей яких я майже незнаю. Теперь хрен получат только через суд
А яка у вас просрочка?
Мене продали кредитпромінвест.Так вони тут такий цирк влаштували чужим людям.....взагалі безмозгі
Капець...мене теж продали цим дибілам...вже стала переживать!!!

А яка у вас просрочка?

Капець...мене теж продали цим дибілам...вже стала переживать!!!
Якби є гроші запропонували закрити за тіло і якийсь мін %,то я б іх закрила.Вони були тихі.Звінки.Смс.Нікого не турбували.То впринципі ми могли б з ними попрощатися назавжди.Але....вони нічого не пропонували.Продали у*лю*кам кредпромінвест.Так вони ска на наступний день обзвонили чужих людей.Своіх не чіпали.І наговорили я беру всіх поручителя з іхніми документами.Короче несли всяку фігню.Хто повірив.А хто і заяву на мене написав.Ну і я відповідно теж написала кучу заяв.На те що га мене наіжають.І на кредпромінвест.Це було здається 3 листопада.То притихли.Не чутно.Тьфу тьфу.Люди теж мовчать.

Якби є гроші запропонували закрити за тіло і якийсь мін %,то я б іх закрила.Вони були тихі.Звінки.Смс.Нікого не турбували.То впринципі ми могли б з ними попрощатися назавжди.Але....вони нічого не пропонували.Продали у*лю*кам кредпромінвест.Так вони ска на наступний день обзвонили чужих людей.Своіх не чіпали.І наговорили я беру всіх поручителя з іхніми документами.Короче несли всяку фігню.Хто повірив.А хто і заяву на мене написав.Ну і я відповідно теж написала кучу заяв.На те що га мене наіжають.І на кредпромінвест.Це було здається 3 листопада.То притихли.Не чутно.Тьфу тьфу.Люди теж мовчать.
Капець,і уявляти не хочеться,що мене чекає(Страшно і лячно за те,що будуть дзвонить постороннім людям.В мене тіло 5.000,але ж в них відсотки космічні.Оце треба попасти на цих чмошніков!!!А заяви ви писали в міліцію???

Стра

Капець,і уявляти не хочеться,що мене чекає(Страшно і лячно за те,що будуть дзвонить постороннім людям.В мене тіло 5.000,але ж в них відсотки космічні.Оце треба попасти на цих чмошніков!!!А заяви ви писали в міліцію???
В мене теж тіло 5000.Нарахували там під 40 за 2 місяця. Толкового нічого не пропонували.Щоб закрити.Продали.А тепер і взагалі нічого не отримають.До мене приіхали люди з претензіями.І сказали що вже написали на мене заяву.Мені ж треба було себе захищати.Ми з ними поіхали в поліцію.Там я теж написала зустрічну заяву.А коли в полівіі набрали ті номера то виявилося що це кредпромінвест.І погнали що я мошенніца ну і тд....всяку всячину....то після цього я написала прямо там заяву на них.То притихли.Хотіла ще в НБУ і кібер написать.Ну поки що не чіпають.Сидять тихо.А там по обставинам
Я так розумію вони ще молоді і зелені.То продавали преміум актив.Теж неприємні.Але є такі хто домовлявся з ними.Ну а ці кремінвест то хочуть мабуть вислужиться.Козли.

В мене теж тіло 5000.Нарахували там під 40 за 2 місяця. Толкового нічого не пропонували.Щоб закрити.Продали.А тепер і взагалі нічого не отримають.До мене приіхали люди з претензіями.І сказали що вже написали на мене заяву.Мені ж треба було себе захищати.Ми з ними поіхали в поліцію.Там я теж написала зустрічну заяву.А коли в полівіі набрали ті номера то виявилося що це кредпромінвест.І погнали що я мошенніца ну і тд....всяку всячину....то після цього я написала прямо там заяву на них.То притихли.Хотіла ще в НБУ і кібер написать.Ну поки що не чіпають.Сидять тихо.А там по обставинам

Я так розумію вони ще молоді і зелені.То продавали преміум актив.Теж неприємні.Але є такі хто домовлявся з ними.Ну а ці кремінвест то хочуть мабуть вислужиться.Козли.
В мене просто немає слів...Дуже боюся і переживаю,аж трусить всю.Оце повний ппц

В мене просто немає слів...Дуже боюся і переживаю,аж трусить всю.Оце повний ппц
Ну для початку беріть себе в руки.Не треба паніки.Ви нічого не зміните.Може у вас будуть тихі і покірні.І може домовитеся на норм умовах.А там по ситуаціі.По ходу.Це вже є.Тому тільки терпіння і ще раз терпіння.Якщо будуть чіпати інших доведеться відстояти себе.Не показуйте себе жертвою.Не ви ж телефонуєте.А вони.Так що будете по ходу вирішувати.

Я куда ви писали заяву?? Знаю тупий Вапрос але просто вже не соображаю. Бо в мене з ними тоже треш

Я куда ви писали заяву?? Знаю тупий Вапрос але просто вже не соображаю. Бо в мене з ними тоже треш
Прямо в кабінеті участкового і написала.

Нічого собі . І навіть заява до участкового помогла. Мені здається шо їм та заява до одного місця
Ну в мене вийшло так що люди пожалілися на мене і дали номера телефонів з яких телефонували.І там представилися з такоі компаніі.Ну а участковий теж почав наіжати і вони одразу відключилися і поставили його номер в блок.І після цього не трогали.

ну кто отдаст...л0х, который не знает, что делать. У нас очень много таких людей, которые не знают, метаются в поисках выхода, продают квартиры, по ИНН платят. Очень часто начала встречать таких людей. Малограмотных в правовом поле. Что говорить, я и сама была такой, пока не нашла форум. Среди моих знакомых уже двое обнаружилось, а и подумать не могла. Сейчас это сплошь и рядом.
Да, это правда. У меня есть знакомый, которому Форза насчитала с 5000 уже 14500.

Так вот я взялся помочь, написал грамотное заявление на требования тела от его имени и сказал ждать месяц-два. Он вроде согласился.
И вот приходит мне ответ с гарантийной для этого знакомого.
Звоню ему радостный, а он мне говорит: да? Ну ладно.. я просто с утра все деньги уже заплатил с процентами.

я думал я телефонную трубку раздавлю нах*р.

Мене 1 го листопада продали.А 3го вони циркували.Але я не чекала манни небесноі.Пішли всі заяви писать.То тьфу тьфу притихли.Не чую.Може звонять але не розмовляють.Просторочка 2 місяці.Було тихо.Потім продали тим Чм*шникам.То ті обзвонили всі вулиці і сказали всім що я беру іх поручителями.Хто послав.А хто повірив то накатали заяви на мене і на цих кукуриків.То тихо...поки що.....
Да то ужас що творят. Писал мне чмирь на вайбер придлагал списание но с ихним списанием им нужно 3 тела вернуть, а тело не маленькое.
Ну для початку беріть себе в руки.Не треба паніки.Ви нічого не зміните.Може у вас будуть тихі і покірні.І може домовитеся на норм умовах.А там по ситуаціі.По ходу.Це вже є.Тому тільки терпіння і ще раз терпіння.Якщо будуть чіпати інших доведеться відстояти себе.Не показуйте себе жертвою.Не ви ж телефонуєте.А вони.Так що будете по ходу вирішувати.
Ви в полиции визнавали що брали у них кредит?

Да то ужас що творят. Писал мне чмирь на вайбер придлагал списание но с ихним списанием им нужно 3 тела вернуть, а тело не маленькое.
Ви в полиции визнавали що брали у них кредит?
Я писала на кредитпромінвест.А з ними я нічого не підписувала.З егроші да.А вони мені нічого не прислали ніяких документів у мене немає.
А вони мені теж пропонували до продажі тіло і плюс ще на тіла.Сказала продавайте.

Я писала на кредитпромінвест.А з ними я нічого не підписувала.З егроші да.А вони мені нічого не прислали ніяких документів у мене немає.
А вони мені теж пропонували до продажі тіло і плюс ще на тіла.Сказала продавайте.
Хочу в Киберполицию сегодня на етих ypoдoв написать может хоть от соседей отстанут

Назад
Угорі