Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Може в Ветеран Хаб звернітьсяШановні друзі,дорога родина . Не знаю куди писати , можливо хтось із шановних юристів форму може проконсультувати що до одного з питань військовослужбовців.
Так Ви питання напишіть, якщо юристи знають відповідь то підкажуть.Шановні друзі,дорога родина . Не знаю куди писати , можливо хтось із шановних юристів форму може проконсультувати що до одного з питань військовослужбовців.
Мене ще з дитиною не виписують з Охмадиту, а старшого вже з понеділка взагалі немає на кого залишити. Чи може чоловік написати рапорт за сімейними обставинами, документи з Охмадиту я надам , бо я просто не роздерусь на два містаТак Ви питання напишіть, якщо юристи знають відповідь то підкажуть.
Дякую, а це сайт чи розділ на форумі?Може в Ветеран Хаб зверніться
Це центр підтримки ветеранів і їх сімей.Мене ще з дитиною не виписують з Охмадиту, а старшого вже з понеділка взагалі немає на кого залишити. Чи може чоловік написати рапорт за сімейними обставинами, документи з Охмадиту я надам , бо я просто не роздерусь на два міста
Дякую, а це сайт чи розділ на форумі?
Дуже вам дякуюЦе центр підтримки ветеранів і їх сімей.
Можете спробувати зателефонувати
![]()
Я зверталася , сказали , що якщо на бойовому завданні, то відпустити можуть якщо буде заміна, і то не факт. Хоча юрист сказав , що приклавши до рапорту виписку з історії хвороби . По закону повинні відпустити на декілька днів без збереження зп. Але у нас як завжди слово з 3 букв1512 нехай звернеться, про всяк випадок
Це командування п...си (вибачте). Як мені відомо, то по сімейним обставинам, не мають права відмовити. Намагайтеся на гарячу лінію МО, ОК та президента телефонувати.Я зверталася , сказали , що якщо на бойовому завданні, то відпустити можуть якщо буде заміна, і то не факт. Хоча юрист сказав , що приклавши до рапорту виписку з історії хвороби . По закону повинні відпустити на декілька днів без збереження зп. Але у нас як завжди слово з 3 букв
Я дзвонила на ветеран хаб, юрист продиктував як правильно оформити рапорт. Заявку не одну залишила на МО. Чоловіку мало того , що відмовляють , кажуть буде багато питати , то відправлять туди, звідки не вийдеЦе командування п...си (вибачте). Як мені відомо, то по сімейним обставинам, не мають права відмовити. Намагайтеся на гарячу лінію МО, ОК та президента телефонувати.
Так, ще ветеран хаб це теж була хороша порада.
Я вибачаюсь, яка це бригада? Часом не 425 «Скеля»?Я дзвонила на ветеран хаб, юрист продиктував як правильно оформити рапорт. Заявку не одну залишила на МО. Чоловіку мало того , що відмовляють , кажуть буде багато питати , то відправлять туди, звідки не вийде
Зашибісь умови. І хто після такого піде туди? Коли вже таких упирів викинуть з армії або їх дітей відправлять туди куди вони погрожують.Я дзвонила на ветеран хаб, юрист продиктував як правильно оформити рапорт. Заявку не одну залишила на МО. Чоловіку мало того , що відмовляють , кажуть буде багато питати , то відправлять туди, звідки не вийде
Ні , це морська піхота , 503 бригада.Я вибачаюсь, яка це бригада? Часом не 425 «Скеля»?
Адекватності нуль просто , вперлися що немає заміни і все. А так треба позицію знімати , цього робити ніхто не буде. Перепрошую, але я б цього козла б розібрала на конструктор, як би бачила особистоЗашибісь умови. І хто після такого піде туди? Коли вже таких упирів викинуть з армії або їх дітей відправлять туди куди вони погрожують.
Ніяк, в свій час ми також і на гарячу телефонували, і до комбата, нічого не допомогало. Брат без заміни був 35 днів на 0Доброго дня, хотіла поділитися дуже дибільними аргументами,може не дай Бог така ситуація теж у когось буде . Значить задовбала я гарячу лінію Міноборони і комбата свого чоловіка. Що до відпустки , на що отримала відповідь:"Ми б його хоч завтра відпустили , але тих кого прислали з навчання нічого не вміють , а я сам стати не можу , бо у мене гастрит його треба лікувати дієтами " . На питання до чого тут це ,сказав що воно підлягає лікуванню і неможливістю нести службу, а те що у мене чоловік пачками ковтає Омез і у нього теж гастрит то це не аргумент. От як боротися з такими![]()
Мій чоловік вже 4 місяць тамНіяк, в свій час ми також і на гарячу телефонували, і до комбата, нічого не допомогало. Брат без заміни був 35 днів на 0