Відповідь від НБУ

• Автор теми Автор теми Olegovna
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 1K

Olegovna

Форумчанин
Дописи
358
Реакції
175
Бали
2625
Olegovna не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Отримала відповідь від НБУ, допоможіть розібратися, що означає : « Станом на дату надання відповіді заборгованість за договором перед Товариством відсутня у зв‘язку з відступленням права вимог»

Вкладення

• 6F6111FE-7E21-4851-B66A-C56DF49B1776.webp
    6F6111FE-7E21-4851-B66A-C56DF49B1776.webp
    132.1 Кб · Перегляди: 101
Отримала відповідь від НБУ, допоможіть розібратися, що означає : « Станом на дату надання відповіді заборгованість за договором перед Товариством відсутня у зв‘язку з відступленням права вимог»
Ждите теперь Талион Плюс. У них теперь, скорее всего, ваш договор.

Продали ваш договор коллекторам.
От козли. Тіпа я сама не знаю що його продали, відповідь вони надали? Я зверталася за «бєшену» переплату за старий договір , прикріплювала всі чеки,то вони відповіли , що все там класно і законно.
Мдааааа..... Я розчарована
Ждите теперь Талион Плюс. У них теперь, скорее всего, ваш договор.
В них договір ще з травня. Тіло 5000, хочуть хоча б 9000, навєрно вже підуть вони в зад. Навіть тіло не віддам!
Это означает что у вас больше нету долга
Я теж так думала, зайшла в особистий кабінет Манівео, кредит просрочено.... Все без змін
От к@зли. Тіпа я сама не знаю що його продали, відповідь вони надали? Я зверталася за «бєшену» переплату за старий договір , прикріплювала всі чеки,то вони відповіли , що все там класно і законно.
Мдааааа..... Я розчарована

В них договір ще з травня. Тіло 5000, хочуть хоча б 9000, навєрно вже підуть вони в з@д.Навіть тіло не віддам!

Я теж так думала, зайшла в особистий кабінет Манівео, кредит просрочено.... Все без змін

Останнє редагування:
Сколько ждали ответа ?

Но там также написано что вбачаються ознаки порушень Манивео. Что ещё в письме есть?

Напишите в талион, а потом на талион за проценты. Манивео насчитали лишнего и эти продолжают.
Там же написано, что зафиксировано нарушение по сумме. Их (талион) заставят пересчитать и пеню и проценты. Скорее всего будет акция "за тело".

Напишите в талион, а потом на талион за проценты. Манивео насчитали лишнего и эти продолжают.
Там же написано, что зафиксировано нарушение по сумме. Их (талион) заставят пересчитать и пеню и проценты. Скорее всего будет акция "за тело".
Я Вас правильно зрозуміла, написати спочатку Таліону, а потім на Таліон в НБУ?

Olegovna, по ответу талиона (скорее его отсутствия) в НБУ. Но месяц для порядка выждать можно.

Вірите, я розчарована теж! Відповідь ортимала листом за місцем реєстрації. Додавала всі квитанції, фото погроз, скріни документів, договір. Порадили з погрозами звернутися до поліції. Писала через урядовий контактний центр. Перенаправили до НБУ. Посилалася на статті закону. Через ваш сайт знайшла звернення як оформити прпвильно. Сказати, що розчарована, це нічого не сказати.
Тримаймося! Всім здоров'я!

Назад
Угорі