Olegovna
Форумчанин
- Дописи
- 358
- Реакції
- 175
- Бали
- 2625
Olegovna не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ждите теперь Талион Плюс. У них теперь, скорее всего, ваш договор.Отримала відповідь від НБУ, допоможіть розібратися, що означає : « Станом на дату надання відповіді заборгованість за договором перед Товариством відсутня у зв‘язку з відступленням права вимог»
От козли. Тіпа я сама не знаю що його продали, відповідь вони надали? Я зверталася за «бєшену» переплату за старий договір , прикріплювала всі чеки,то вони відповіли , що все там класно і законно.Продали ваш договор коллекторам.
В них договір ще з травня. Тіло 5000, хочуть хоча б 9000, навєрно вже підуть вони в зад. Навіть тіло не віддам!Ждите теперь Талион Плюс. У них теперь, скорее всего, ваш договор.
Я теж так думала, зайшла в особистий кабінет Манівео, кредит просрочено.... Все без змінЭто означает что у вас больше нету долга
От к@зли. Тіпа я сама не знаю що його продали, відповідь вони надали? Я зверталася за «бєшену» переплату за старий договір , прикріплювала всі чеки,то вони відповіли , що все там класно і законно.
Мдааааа..... Я розчарована
В них договір ще з травня. Тіло 5000, хочуть хоча б 9000, навєрно вже підуть вони в з@д.Навіть тіло не віддам!
Я теж так думала, зайшла в особистий кабінет Манівео, кредит просрочено.... Все без змін
Сколько ждали ответа ?Отримала відповідь від НБУ, допоможіть розібратися, що означає : « Станом на дату надання відповіді заборгованість за договором перед Товариством відсутня у зв‘язку з відступленням права вимог»
Рівно місяцьСколько ждали ответа ?
Покажите всё письмо,там наверняка есть решение .Рівно місяць
Я Вас правильно зрозуміла, написати спочатку Таліону, а потім на Таліон в НБУ?Напишите в талион, а потом на талион за проценты. Манивео насчитали лишнего и эти продолжают.
Там же написано, что зафиксировано нарушение по сумме. Их (талион) заставят пересчитать и пеню и проценты. Скорее всего будет акция "за тело".
Вірите, я розчарована теж! Відповідь ортимала листом за місцем реєстрації. Додавала всі квитанції, фото погроз, скріни документів, договір. Порадили з погрозами звернутися до поліції. Писала через урядовий контактний центр. Перенаправили до НБУ. Посилалася на статті закону. Через ваш сайт знайшла звернення як оформити прпвильно. Сказати, що розчарована, це нічого не сказати.Отримала відповідь від НБУ, допоможіть розібратися, що означає : « Станом на дату надання відповіді заборгованість за договором перед Товариством відсутня у зв‘язку з відступленням права вимог»