Dark_magic
✩ Premium ✩
- Дописи
- 2912
- Реакції
- 3010
- Бали
- 5480
Dark_magic не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
То не радість, то просто яка відповідь прийшла. Як я бачу кожному всяке різне приходитьИ в чем радость? Несите еще 6 тыс.)))
Так а писали им для чего? Просто поговорить или чтобы платить?))То не радість, то просто яка відповідь прийшла. Як я бачу кожному всяке різне приходить
Просто поговорити. І уточнити чи вони далі спишуть? Часом не підкажете?Так а писали им для чего? Просто поговорить или чтобы платить?))
Я же не сотрудник мфЧмо. Как захотят. Вы же написали в НБУ что должны, но, как Вам кажется, не столько много? Или иначе как-то говорили?Просто поговорити. І уточнити чи вони далі спишуть? Часом не підкажете?
Дальше не спишут, однозначно. Какое-то время будет висеть то, что увидели в ЛК, а потом снова начнут рисовать цыферкиПросто поговорити. І уточнити чи вони далі спишуть? Часом не підкажете?
Ну як сказати. Я хочу то за тіло закрити. А з 10 000 то занадто багато нараховано. І писала що забагато нараховано так би мовити. Але що їх платити зараз як тут украозика присилає щою я оплатила на 1000 грн менше тіла а решта спишуть.Я же не сотрудник мфЧмо. Как захотят. Вы же написали в НБУ что должны, но, как Вам кажется, не столько много? Или иначе как-то говорили?
Спишут. Однозначно. У меня есть образец списания под ноль.Дальше не спишут, однозначно. Какое-то время будет висеть то, что увидели в ЛК, а потом снова начнут рисовать цыферки
Ну то значить невезучі вони. Є чемніші шарагиДальше не спишут, однозначно. Какое-то время будет висеть то, что увидели в ЛК, а потом снова начнут рисовать цыферки
Мені не зразок. Мені інфа цікава. Як вони далі себе вести будутьСпишут. Однозначно. У меня есть образец списания под ноль.
Ну это ж одна шарага что и гоуфингоу, через годик тело будут предлагатьДальше не спишут, однозначно. Какое-то время будет висеть то, что увидели в ЛК, а потом снова начнут рисовать цыферки
Мне почему-то до сих пор не предложили за полтора года, в ЛК не захожу. Только иногда присылают смс - возьмите ещёНу это ж одна шарага что и гоуфингоу, через годик тело будут предлагать
Мне тоже, но по моему бумага типо домой приходила в формате гарантийки со штампиком - 3000 и расходимся, а это телоМне почему-то до сих пор не предложили за полтора года, в ЛК не захожу. Только иногда присылают смс - возьмите ещё
А мне нет. Хотя.... У меня тело 9000. Наверное, когда увидела их бумажку, подумала, что много. Ааааа, забыла сказать, пролонгаций ни одной. Им единственным не повезло со мной.Мне тоже, но по моему бумага типо домой приходила в формате гарантийки со штампиком - 3000 и расходимся, а это тело
А я на Луну хочу слетать. Вы же договор видели? После такого письма в НБУ, видели и знали обо всем на все 100%. Остальное уже - это Ваши хотелки.Ну як сказати. Я хочу то за тіло закрити. А з 10 000 то занадто багато нараховано. І писала що забагато нараховано так би мовити. Але що їх платити зараз як тут украозика присилає щою я оплатила на 1000 грн менше тіла а решта спишуть.
а те що я хочу зазавичай здійснюється і не завжди так швидко. Тут писали що через рік, а в мене рік буде в лютому 2021 то значить через рікА я на Луну хочу слетать. Вы же договор видели? После такого письма в НБУ, видели и знали обо всем на все 100%. Остальное уже - это Ваши хотелки.
Ничего не понял....а те що я хочу зазавичай здійснюється і не завжди так швидко. Тут писали що через рік, а в мене рік буде в лютому 2021 то значить через рік
Ну те що я хочу, зазвичай здійснюється. А хочу я вилізти з того гамна. Але на лояльних умовах. Можу за тіло закрити. В деяких закривала за тіло +відсоток до прострочк, без космічної пені. А історія з кредитами надовго. За єврогроші значить чекати гарантійку в листі. Ітак маю інші займи щеНичего не понял....
Через скільки часу вам прийшла відповідь з НБУ?Писала туди скаргу. Кредит з лютого не плачу. Після отримання листа, зайшла в кабінет і там пише що 4 тис оплачено. Тіло кредит було 2500, а нарахували поза 10 000
Через тижні 3Через скільки часу вам прийшла відповідь з НБУ?