Відповідь від нБУ по єврогроші

• Автор теми Автор теми Dark_magic
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 2K

Dark_magic

✩ Premium ✩
Дописи
2912
Реакції
3010
Бали
5480
Dark_magic не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Писала туди скаргу. Кредит з лютого не плачу. Після отримання листа, зайшла в кабінет і там пише що 4 тис оплачено. Тіло кредит було 2500, а нарахували поза 10 000

Вкладення

• Screenshot_20200729-195309_Drive.webp
    Screenshot_20200729-195309_Drive.webp
    353.6 Кб · Перегляди: 203
Просто поговорити. І уточнити чи вони далі спишуть? Часом не підкажете?
Я же не сотрудник мфЧмо. Как захотят. Вы же написали в НБУ что должны, но, как Вам кажется, не столько много? Или иначе как-то говорили?

Просто поговорити. І уточнити чи вони далі спишуть? Часом не підкажете?
Дальше не спишут, однозначно. Какое-то время будет висеть то, что увидели в ЛК, а потом снова начнут рисовать цыферки

Я же не сотрудник мфЧмо. Как захотят. Вы же написали в НБУ что должны, но, как Вам кажется, не столько много? Или иначе как-то говорили?
Ну як сказати. Я хочу то за тіло закрити. А з 10 000 то занадто багато нараховано. І писала що забагато нараховано так би мовити. Але що їх платити зараз як тут украозика присилає щою я оплатила на 1000 грн менше тіла а решта спишуть.

Дальше не спишут, однозначно. Какое-то время будет висеть то, что увидели в ЛК, а потом снова начнут рисовать цыферки
Спишут. Однозначно. У меня есть образец списания под ноль.

Ну то значить невезучі вони. Є чемніші шараги
Спишут. Однозначно. У меня есть образец списания под ноль.
Мені не зразок. Мені інфа цікава. Як вони далі себе вести будуть

Ну это ж одна шарага что и гоуфингоу, через годик тело будут предлагать

Ну это ж одна шарага что и гоуфингоу, через годик тело будут предлагать
Мне почему-то до сих пор не предложили за полтора года, в ЛК не захожу. Только иногда присылают смс - возьмите ещё

Мне почему-то до сих пор не предложили за полтора года, в ЛК не захожу. Только иногда присылают смс - возьмите ещё
Мне тоже, но по моему бумага типо домой приходила в формате гарантийки со штампиком - 3000 и расходимся, а это тело
И пару недель как объявились опять, роботы их стали звонить, хотя года пол не слышно ничего от них было

Мне тоже, но по моему бумага типо домой приходила в формате гарантийки со штампиком - 3000 и расходимся, а это тело
А мне нет. Хотя.... У меня тело 9000. Наверное, когда увидела их бумажку, подумала, что много. Ааааа, забыла сказать, пролонгаций ни одной. Им единственным не повезло со мной.

Ну як сказати. Я хочу то за тіло закрити. А з 10 000 то занадто багато нараховано. І писала що забагато нараховано так би мовити. Але що їх платити зараз як тут украозика присилає щою я оплатила на 1000 грн менше тіла а решта спишуть.
А я на Луну хочу слетать. Вы же договор видели? После такого письма в НБУ, видели и знали обо всем на все 100%. Остальное уже - это Ваши хотелки.

А я на Луну хочу слетать. Вы же договор видели? После такого письма в НБУ, видели и знали обо всем на все 100%. Остальное уже - это Ваши хотелки.
а те що я хочу зазавичай здійснюється і не завжди так швидко. Тут писали що через рік, а в мене рік буде в лютому 2021 то значить через рік

Ничего не понял....
Ну те що я хочу, зазвичай здійснюється. А хочу я вилізти з того гамна. Але на лояльних умовах. Можу за тіло закрити. В деяких закривала за тіло +відсоток до прострочк, без космічної пені. А історія з кредитами надовго. За єврогроші значить чекати гарантійку в листі. Ітак маю інші займи ще

Писала туди скаргу. Кредит з лютого не плачу. Після отримання листа, зайшла в кабінет і там пише що 4 тис оплачено. Тіло кредит було 2500, а нарахували поза 10 000
Через скільки часу вам прийшла відповідь з НБУ?

Назад
Угорі