Відповідь від Нацкому

• Автор теми Автор теми Татьяна SM
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 2K

Татьяна SM

Форумчанин
Дописи
533
Реакції
210
Бали
5225
Татьяна SM не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Гоуфингоу не надали документи для перевірки... продлили перевірку по їм на 15 днів

І шо вас неатакують гоуфінго і євро гроші
Гоу фін Гоу звонили пару разів прислали пісьмо! А євро гроші по началу шось звонили я там з баришньой по говорив так ощущенія шо вона навіть обідилась))) і все і пропали тільки смс шлют с понтом боржник поверни борг )

Гоу фін Гоу звонили пару разів прислали пісьмо! А євро гроші по началу шось звонили я там з баришньой по говорив так ощущенія шо вона навіть обідилась))) і все і пропали тільки смс шлют с понтом боржник поверни борг )
Мене продадуть чере 10 днів от хто мене потім візьме заміж продану!

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Ну скіки я на форумі читав то Пишуть Що на оборот Харашо коли продають колекторам))) а вобще напишіть в Нац ком фін на Урядову лінію Візде куда можна Хай Їм мозги там компансіруют, а ви відехнете від Звонків і так далі за Одно на скік я знаю Нац ком фін за Порушені договори які вони пічатают Щей штраф їм виписують в Мінімум 17 тисяч грн.
Найдеця Якись ФраЄрок і Візьме Вас і Заміж І так Візьме):)

Ну скіки я на форумі читав то Пишуть Що на оборот Харашо коли продають колекторам))) а вобще напишіть в Нац ком фін на Урядову лінію Візде куда можна Хай Їм мозги там компансіруют, а ви відехнете від Звонків і так далі за Одно на скік я знаю Нац ком фін за Порушені договори які вони пічатают Щей штраф їм виписують в Мінімум 17 тисяч грн.
я написал в нацком только на другую шарашку, мне сказали чтоб я выслал все доки, и что если кредит меньше минималки и до одного месяца то он не относиться к захисту прав спож, ось така х*рня малята,

я написал в нацком только на другую шарашку, мне сказали чтоб я выслал все доки, и что если кредит меньше минималки и до одного месяца то он не относиться к захисту прав спож, ось така ***** малята,
Ну дак Почикати ще Місяць і потім написати)

и опять то самое?
Ну дак сказали Шо прострочька там тіпа меньше Місяця і так далі, ВОбще кого це волнує каждий день візде писати і пускай Розбераюця а не забивают болт і морозяця!

Найдеця Якись ФраЄрок і Візьме Вас і Заміж І так Візьме):)
Хто зна,а может и нет.

Ну дак сказали Шо прострочька там тіпа меньше Місяця і так далі, ВОбще кого це волнує каждий день візде писати і пускай Розбераюця а не забивают болт і морозяця!
так просрочка 8 м

Назад
Угорі