Ольчик29
Форумчанин
- Дописи
- 246
- Реакції
- 57
- Бали
- 68
Ольчик29 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нацком вам же пишет, что все ок, нарушений нетНевже на форумі нема людей,які б могли допомогти розібратися?
Так там написано що % 340 грн,але в кабінеті сума % 3 тис з гакомНацком вам же пишет, что все ок, нарушений нет
Ну значит мфо предоставила недостоверную информацию. Скрин кабинета с этой суммой % отправляли в Нацком?Так там написано що % 340 грн,але в кабінеті сума % 3 тис з гаком
Так,скріни я робила.Там навіть було написано,скільки тіло,скільки % і скільки вже заплачено,то сума перевищує суму тіла з %Ну значит мфо предоставила недостоверную информацию. Скрин кабинета с этой суммой % отправляли в Нацком?
Попробуйте отправить ответ Нацкома в МФО и потребовать списания до суммы указанной в ответе. Но прям сильно на это не надейтесьТак,скріни я робила.Там навіть було написано,скільки тіло,скільки % і скільки вже заплачено,то сума перевищує суму тіла з %
ДякуюПопробуйте отправить ответ Нацкома в МФО и потребовать списания до суммы указанной в ответе. Но прям сильно на это не надейтесь
Нацком написал что вы должны оплатить 2239,05 грн, согласно данным.Доброго дня! Мені прийшла відповідь Нацкома,тільки я не розумію що далі робити,і взагалі що я повинна платити? Ось фото листа...Допоможіть
Я так також зрозуміла,але в кабінеті сума 3722 грн.Нацком написал что вы должны оплатить 2239,05 грн, согласно данным.