Відповідь калам

• Автор теми Автор теми Jolanda
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 426

Jolanda

✩ Premium ✩
Дописи
1022
Реакції
1098
Бали
428
Jolanda не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Короче, піднабридла одна шарага дзвінками моїм родичам, прям кожного дня їх турбують, думаю трішки погратися з ними
В теорії, зібравши всі номери з яких вони можуть телефонувати, поставити на них бомбер, технінчно в них же немає ніякої можливості обійти це? Хочу щоб їхні гарячі лінії вісіли в "зайнято" протягом всього дня

Короче, піднабридла одна шарага дзвінками моїм родичам, прям кожного дня їх турбують, думаю трішки погратися з ними
В теорії, зібравши всі номери з яких вони можуть телефонувати, поставити на них бомбер, технінчно в них же немає ніякої можливості обійти це? Хочу щоб їхні гарячі лінії вісіли в "зайнято" протягом всього дня
Це яка?) Афк?

Це рандомні номери, ви на них не додзвонитеся, тимпаче не надішлете смс. Максимум можете писати у вайбер тим хто буде писати вам. Якось так.

Поки не буду називати назву, вони всі тут сидять і так давно, ще може зрозуміють хто це і образяться на мене)
Зараз цікаво чисто за технічну сторону цього питання
Можливо потім попрошу форумчан їхні номери

Якщо АФК напишіть в НБУ скаргу. Я написав. НБУ прислало лист, де АФК (Таліон) надало всі номери на які телефонувало і видалило їх з бази. 2 місяці тільки мені іноді шлють тухлі смс.

Якщо АФК напишіть в НБУ скаргу. Я написав. НБУ прислало лист, де АФК (Таліон) надало всі номери на які телефонувало і видалило їх з бази. 2 місяці тільки мені іноді шлють тухлі смс.
Це не афк, на тих що в мене писав скаргу, не допомогло
І не біти, відразу доповню

Це не афк, на тих що в мене писав скаргу, не допомогло
І не біти, відразу доповню
Не знаю, в мене 30 МФО десь приблизно. То з них всі тихі. Слон кредит закрив бо знайшли керівника. А так пару повідомлень було батькам і все. Єгроші якщо брали через додаток - то краще закрити бо дістануть всю вашу тел книгу.

Не знаю, в мене 30 МФО десь приблизно. То з них всі тихі. Слон кредит закрив бо знайшли керівника. А так пару повідомлень було батькам і все. Єгроші якщо брали через додаток - то краще закрити бо дістануть всю вашу тел книгу.
А які терміни протермінування? Бо може ще не почали просто по вас працювати

Ну, почему не дозвониться? Вполне можно. Но поскольку там айпи телефония - вряд ли все линии будут в "занят", но на пол часика смуту внести можно)))

Це ір-телефонія, ви не додзвонитесь. Не марнуйте свій час на таке, можна хіба забомбити гарячі лінії мфо чи колекторів, і то з нюансами.

Armanchik, в більшості випадків при дзвінку на номер з якого телефонували буде переадресація на інший номер. Або очікування. Або взагалі завжди зайнято.

Хочете їм насолити - просто поставте переадресацію всіх скинутих дзвінків на вхідну. Якщо дзвінків за день багато, то якийсь та додзвонитися.

Напишите в личку что за компания. Прям оч интересно кто это такой наглый

скоріше за все, вони використовують ip телефонію, тобто це номери, які не активовані і на них не вийде додзвонитись повторно.

Назад
Угорі