Відкрито виконавче провадження. Золотарьова Т. В. Файна Готівочка

• Автор теми Автор теми Наташа28
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 81
  • Перегляди Перегляди 4K
Нічо, поки ліцензія була вона собі заробила
пророчество говорит, что если зайти на сайт вердикт капитала и увидеть список шараг, у которых вердикт капитал выкупил договора, а также провести связь этого количества с фактом того, что вердикт сотрудничает с грысюк, можно увидеть реальную картину грядущего треша.

пророчество говорит, что если зайти на сайт вердикт капитала и увидеть список шараг, у которых вердикт капитал выкупил договора, а также провести связь этого количества с фактом того, что вердикт сотрудничает с грысюк, можно увидеть реальную картину грядущего треша.
Типу скільки надписів вилізе від Крисюк?

Adios, я от не можу згадати, була колись інфа, скільки горай в день ліпив надписів, там щось більше 1000

Adios, я от не можу згадати, була колись інфа, скільки горай в день ліпив надписів, там щось більше 1000
Это правда... Там работает бригада... Вы представьте только столько печатей поставить и подписей в день... Об остальном вообще молчу...

S11015-19125811.webp

Наташа28, якщо співпрацювати з адвокатом, оформлюючи все офіційно - витрати на правову допомогу можна буде компенсувати за рахунок програвшої сторони (МФО). Якщо бажаєте мати таку опцію, варто це уточнювати перед співпрацею.

Назад
Угорі