Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну с идентификатором вообще перебор... Удалил бы и это, но текста совсем нет. С телефона не особо не удобно скачивать и затирать данные.Ром, там номер ИП прекрасно видно... Да и ФИО тоже ))
Як видалити фото ?ещё в двух документах налоговый номер и фио))
Я вже затерла особисті дані.Як видалити фото ?
уже убралиЯк видалити фото ?
Дякую вибачте в мене голова зовсім не соображає.. В мене не має таких грошей і що робити в мене дитина маленькаНу с идентификатором вообще перебор... Удалил бы и это, но текста совсем нет. С телефона не особо не удобно скачивать и затирать данные.
Я вже затерла особисті дані.
Звернутися до юриста і в суд. Знести вийде дешевше, ніж оплатити їхні фантазії.Дякую вибачте в мене голова зовсім не соображає.. В мене не має таких грошей і що робити в мене дитина маленька
Це ваш кредит?Дя
Дякую вибачте в мене голова зовсім не соображає.. В мене не має таких грошей і що робити в мене дитина маленька
Звернутися до юриста і в суд. Знести вийде дешевше, ніж оплатити їхні фантазі
ДаЦе ваш кредит?
Хм, писало чоловіче ім'я, а ви підписані як "Наташа"
Наташа на самом деле законспирированный ВиталикХм, писало чоловіче ім'я, а ви підписані як "Наташа"

Хм, писало чоловіче ім'я, а ви підписані як "Нат
Кредит можна сказати і мій тежНаташа на самом деле законспирированный Виталик можна і т
Хай буде так))) я родичкаНаташа на самом деле законспирированный Виталик![]()
Але ніяких попереджень не булоКредит можна сказати і мій теж
Це якщо прийшла постанова значить був суд
Ні, це ВНН. Людина, на котру був оформлений кредит, працює офіційно?значить був суд
Ні стоіть на біржіНі, це ВНН. Людина, на котру був оформлений кредит, працює офіційно?
А скільки реально бралось кредиту?Ні стоіть на біржі
А скільки реально бралось кредиту?Десь 2 тисячі точно не памятаю давно то було
Зовсім ні. Провадження в даному випадку відкрито на основі виконавчого документа від нотаріуса. Воно юридично має таку ж силу як і судовий документ,Це якщо прийшла постанова значить був суд
Я так розумію без суду не обійтися а безкоштовний юрист допоможе чи ніЗовсім ні. Провадження в даному випадку відкрито на основі виконавчого документа від нотаріуса. Воно юридично має таку ж силу як і судовий документ,
поки ви це не оскаржите в суді.