Відкрито провадження за рішенням суду. Що робити?

• Автор теми Автор теми Вовк-Війто
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 89
  • Перегляди Перегляди 5K
Після того,як біз позика звернеться до виконавця з виконавчим листом,виконавець на роботу відправить постанову про відрахування 20 відс,а решту буде е отримувати. Хоч на свій рахунок,хоч на довіреної людини,хоч готівкою. Не виконати постанову виконавця бухгалтер не має права. Якщо заблокують карту,а їх заблокують,можете з виконавцем зробити рахунок видатковим і користуватись 14200,а з нового року 15000. Це на час ВС.
Виконавці з боржниками зазвичай не зв'язуються.
Щиро вдячна за роз'яснення. А я можу зробити рахунок видатковим до того як заблокують карту? І з яким виконавцем це можна зробити якщо він з боржником не зв'язується?

Щиро вдячна за роз'яснення. А я можу зробити рахунок видатковим до того як заблокують карту? І з яким виконавцем це можна зробити якщо він з боржником не зв'язується?
Постанову про визначення рахунку видатковим виносить той виконавець,який заблокував,тобто відкрив ВП і зробив всі дії,пов'язані з цим.
Розблокування робиться після блокування.

Якщо не має нічого ,то буде чекати коли хоч щось з'явиться із вище перерахованого ,і тоді буде халепа ,на мою думку домовляйтеся і хоч якось гасіть те виконавче ,але то особисто ваша справа
На мене також відкрили виконавче провадження. І заблокували карту на виплату дитячих.її можна розблокувати?

Назад
Угорі