Відкрито провадження за рішенням суду. Що робити?

• Автор теми Автор теми Вовк-Війто
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 89
  • Перегляди Перегляди 5K
Відрахування із оф доходу і списання з карточки - це різні види стягнення.
Бухгалтерія від ваших 15к відрахує спочатку податки і військовий збір, потім відрахує 20% виконавцю і решту перекине на рахунок.
На рахунку це вже не зарплатня а ваші особисті кошти
От вони і 🤬
А якщо виконавець не має бажання розблукувати рахунок для соц виплат, можна кудись скаржитися? Чи не варто?

А якщо виконавець не має бажання розблукувати рахунок для соц виплат, можна кудись скаржитися? Чи не варто?
Що значить не хоче?
Не має права, якщо то є рахунок соціального призначення і на нього більше ніяких коштів не заходило.

Що значить не хоче?
Не має права, якщо то є рахунок соціального призначення і на нього більше ніяких коштів не заходило.
Та заходили кошти, від чоловіка, то я закинула на картку щоб оплачувати онлайн, тобто я нею користувалася

Та заходили кошти, від чоловіка, то я закинула на картку щоб оплачувати онлайн, тобто я нею користувалася
Ну то вибачайте. Самі винуваті. В цьому випадку він діє в межах своїх повноважень, тому що це вже не є соцрахунок.

Скажіть будь ласка а якщо людина знаходиться за кордоном. Офіційної роботи немає, майна немає, рахунки заблокують, як тоді?

Просто напряму домовлятися сплачувати частинами?

Скажіть будь ласка а якщо людина знаходиться за кордоном. Офіційної роботи немає, майна немає, рахунки заблокують, як тоді?

Просто напряму домовлятися сплачувати частинами?
По бажанню. Якщо вже відкрите провадження, то в АСВП є реквізити виконавця і по них можна платити

Добрий вечір.Відкрили провадження за рішенням суду,виконавець заблокував карти,офіційно не працюю,доходу на карти немає,нерухомості і авто немає за мною,які будуть подальші дії виконавця,хтось мав таку ситуацію?Буду радий будь-якій інформації.
Тот же вопрос интересует, только у меня есть недвижимость и нет оф дохода, решение в пользу коллекторов по микрозайму

Життя ,без матів не обійтись 🤣
Нєт жізні бєз пістолєта...
Тот же вопрос интересует, только у меня есть недвижимость и нет оф дохода, решение в пользу коллекторов по микрозайму
Изучать решение суда. Это заочка?

Останнє редагування:
А чому люди не звертаються на форум до рішення суду? :confused:

14200 грн з рахунку, визначеного видатковим, можна знімати кошти лише 1 числа кожного місяця? В інші дні місяця - ні?

14200 грн з рахунку, визначеного видатковим, можна знімати кошти лише 1 числа кожного місяця? В інші дні місяця - ні?
Все залежить від банку ,можна знімати різними частинами ,і в любий день

Все залежить від банку ,можна знімати різними частинами ,і в любий день
В довідкових матеріалах Приват24 збентежила фраза "Сума буде доступна 1 числа кожного місяця". Тому й цікаво у кого як з Приватом у такцій ситуації.

В довідкових матеріалах Приват24 збентежила фраза "Сума буде доступна 1 числа кожного місяця". Тому й цікаво у кого як з Приватом у такцій ситуації.
Якщо видатковий рахунок в Приват банк,то можна знімати готівку,розраховуватись карткою,платити через додаток. В любий день місяця і любу суму ,яка не перевищує 14200 .Мається на увазі,якщо в поточному місяці залишається сума ,що перевищила 14200,то вона переходить на наступний місяць. Якщо банк не перерахує виконавцю по вимозі.

Мене ще цікавить чи може роботодавець ввдмовити виконавцю в знятті 20%?

З 1го числа календарного місяця вам буде доступна сума 14200 грн до кінця місяця якою ви можете користуватись без будь яких обмежень, тобто так само як до арешта рахунка.

Якщо видатковий рахунок в Приват банк,то можна знімати готівку,розраховуватись карткою,платити через додаток. В любий день місяця і любу суму ,яка не перевищує 14200 .Мається на увазі,якщо в поточному місяці залишається сума ,що перевищила 14200,то вона переходить на наступний місяць. Якщо банк не перерахує виконавцю по вимозі.
А мені на видатковий рахунок можуть скидати гроші? Бо займаюсь фрілансом і не вдається вивести кошти. На сайті кажуть відмова банку.

А мені на видатковий рахунок можуть скидати гроші? Бо займаюсь фрілансом і не вдається вивести кошти. На сайті кажуть відмова банку.
Краще не ризикуйте ,бо виконавець може списати те що більше чим 14200

Гроші скидати можуть. Якщо відмова,може ліміт на поповнення стоїть. Чи відмова банку на зняття? Якщо на зняття ,то перевищено витрати з рахунку .

Назад
Угорі