- Дописи
- 7508
- Рішення
- 1
- Реакції
- 10256
- Бали
- 4405
Пчёл не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Замкнутый круг.Повертаємось до питання про адекватність виконавців )))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Замкнутый круг.Повертаємось до питання про адекватність виконавців )))
Життя ,без матів не обійтисьЗамкнутый круг.
Якщо на рахунку буде достатньо грошей,щоб закрить ВП,то можна і не блокувать рахунок. І постанову про 20 відс теж не потрібно виносить. Такий боржник для виконавця за радість
Так а буває таке що блокують ,а не списують ,скільки на форумі про таке писалиЯкщо на рахунку буде достатньо грошей,щоб закрить ВП,то можна і не блокувать рахунок. І постанову про 20 відс теж не потрібно виносить. Такий боржник для виконавця за радість
Так,буває і таке. Виконавці вони такі непередбачувані))Так а буває таке що блокують ,а не списують ,скільки на форумі про таке писали
50 по різним відрахуванням і до 70 з аліментамиБез елементів 40
7000 забирать, 3000 оставить на существование))50 по різним відрахуванням і до 70 з аліментами
7000 забирать, 3000 оставить на существование))
А я всегда говорил, что лучше вовремя вынуть)))
ВП за рішенням суду оскаржити неможливоА есть вообще смысл оспаривать пробовать эти вп с юристом? Просто на форуме мнения разнятся, кто-то просто платит кто-то судится. Юрист говорит что можно пробовать, но это же 50/50
Даже якщо пробувати оскаржити заочне рішення та подавати апеляцію?ВП за рішенням суду оскаржити неможливо
Так, рішення суду можна спробувати оскаржитиДаже якщо пробувати оскаржити заочне рішення та подавати апеляцію?
Або воно було заочним.Так, рішення суду можна спробувати оскаржити
Звісно якщо ще не вийшли терміни
Я це і мав на увазі.Або воно було заочним.
Доречі, а якщо оф.зп наприклад 15000, і є постанова на користування 14200, але ще викон. написав лист на стягнення 20% в бухгалтерію з зп, то як відбувається? Я користуюся 14.200 а решту хай собі залишає? Але ж там не буде 20%, чи навпаки ?Повертаємось до питання про адекватність виконавців )))
Навпаки. Спочатку відрахування з офіційних доходів,решту вже Ви отримаєте на рукиДоречі, а якщо оф.зп наприклад 15000, і є постанова на користування 14200, але ще викон. написав лист на стягнення 20% в бухгалтерію з зп, то як відбувається? Я користуюся 14.200 а решту хай собі залишає? Але ж там не буде 20%, чи навпаки ?
Бухгалтерія вирахує 20%,а решту вам нарунок який визначений як видатковийДоречі, а якщо оф.зп наприклад 15000, і є постанова на користування 14200, але ще викон. написав лист на стягнення 20% в бухгалтерію з зп, то як відбувається? Я користуюся 14.200 а решту хай собі залишає? Але ж там не буде 20%, чи навпаки ?
Відрахування із оф доходу і списання з карточки - це різні види стягнення.Доречі, а якщо оф.зп наприклад 15000, і є постанова на користування 14200, але ще викон. написав лист на стягнення 20% в бухгалтерію з зп, то як відбувається? Я користуюся 14.200 а решту хай собі залишає? Але ж там не буде 20%, чи навпаки ?