Відкрито провадження за рішенням суду. Що робити?

• Автор теми Автор теми Вовк-Війто
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 89
  • Перегляди Перегляди 5K
Якщо на рахунку буде достатньо грошей,щоб закрить ВП,то можна і не блокувать рахунок. І постанову про 20 відс теж не потрібно виносить. Такий боржник для виконавця за радість

Якщо на рахунку буде достатньо грошей,щоб закрить ВП,то можна і не блокувать рахунок. І постанову про 20 відс теж не потрібно виносить. Такий боржник для виконавця за радість
Оффтоп
Блохи тоже радуются, когда находят крупненькую кошку

Так а буває таке що блокують ,а не списують ,скільки на форумі про таке писали

Як завжди закон і практика дуже різняться. У мене по трьом ВП знімали 40%

А есть вообще смысл оспаривать пробовать эти вп с юристом? Просто на форуме мнения разнятся, кто-то просто платит кто-то судится. Юрист говорит что можно пробовать, но это же 50/50

А есть вообще смысл оспаривать пробовать эти вп с юристом? Просто на форуме мнения разнятся, кто-то просто платит кто-то судится. Юрист говорит что можно пробовать, но это же 50/50
ВП за рішенням суду оскаржити неможливо

Повертаємось до питання про адекватність виконавців )))
Доречі, а якщо оф.зп наприклад 15000, і є постанова на користування 14200, але ще викон. написав лист на стягнення 20% в бухгалтерію з зп, то як відбувається? Я користуюся 14.200 а решту хай собі залишає? Але ж там не буде 20%, чи навпаки ?

Доречі, а якщо оф.зп наприклад 15000, і є постанова на користування 14200, але ще викон. написав лист на стягнення 20% в бухгалтерію з зп, то як відбувається? Я користуюся 14.200 а решту хай собі залишає? Але ж там не буде 20%, чи навпаки ?
Навпаки. Спочатку відрахування з офіційних доходів,решту вже Ви отримаєте на руки

Бухгалтерія вирахує 20%,а решту вам нарунок який визначений як видатковий

Відрахування із оф доходу і списання з карточки - це різні види стягнення.
Бухгалтерія від ваших 15к відрахує спочатку податки і військовий збір, потім відрахує 20% виконавцю і решту перекине на рахунок.
На рахунку це вже не зарплатня а ваші особисті кошти

Назад
Угорі