Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Платити по виконавчому провадженнюякі мої подальші дії
чи можна домовитися з виконавцем щоб не надсилав лист на роботуПлатити по виконавчому провадженню
Думаю можна. То вже треба із ним переговорити. Ви отримали документи, постанову про відкриття?чи можна домовитися з виконавцем щоб не надсилав лист на роботу
так в діїДумаю можна. То вже треба із ним переговорити. Ви отримали документи, постанову про відкриття?
Якщо офіційно працюєте то єдиний вихід це погасити відразу всю суму, інакше виконавець має направити постанову на роботу, щоб з вашої зп стягували 20%чи можна домовитися з виконавцем щоб не надсилав лист на роботу
Можливо хтось мав справу з приватним виконавцем Нікалоєнко Ігорем РомановичемДумаю можна. То вже треба із ним переговорити. Ви отримали документи, постанову про відкриття?
Так він у менеВалерія24, це він у вас?
Ви пишіть, будь ласка, більш повернуто, щоб не витягувати з вас по слову
можна, якщо оплачуєте виконавчий повністючи можна домовитися з виконавцем щоб не надсилав лист на роботу
73я тема по одному и тому же вопросу...доброго дня шановні форумчали відкрили вп які мої подальші дії