Відкрили виконавче провадження. Підскажіть.

• Автор теми Автор теми Антоніна27
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 1K
Чому зразу суди?
Більшість через певний час пропонують закрити борги сплативши лиш тіло або тіло і невеликі відсотки.
Так, але до того ще дожити треба, хтось запропонує, а хтось звернеться до суду, і в цьому жасі жити, чекати, це ппц(

Так, але до того ще дожити треба, хтось запропонує, а хтось звернеться до суду, і в цьому жасі жити, чекати, це ппц(
Та практично всі мфо пропонують лояльні умови для закриття.
Почитайте за всі свої мфо....поміркуйте....і можливо десь та й знайдете вихід, як краще для себе закрити борги.

Та практично всі мфо пропонують лояльні умови для закриття.
Почитайте за всі свої мфо....поміркуйте....і можливо десь та й знайдете вихід, як краще для себе закрити борги.
Дякую!

Это ужас первые пару месяцев, потом как родные и можно смело решать вопросы по мере возникновения

Жити в жасі, це продати недешеве майно для забаганок звичайних офісних звонарів...
З 20 року в мене один суд. І виконавче провадження два роки я вертів як сам хотів. З 11 МФО здається. Я забув скільки їх було.

У вас перші дні і 100% говорите з цими створіннями... Але навіть приблизно не розумію про що...
Спробуйте завтра попросити зателефонувати через 10-15 хвилин. Ввічливо і т.д. вони ж не зможуть)) вони не можуть нічого впринципі)

Ви зараз на гарячу голову дурниць наробите.

Останнє редагування:
Так буває. Але це справа часу... Нажаль.
Можливо виконавець адекватний.
Оффтоп

Або пофігіст))
В мене один такий був... відкрив провадження і ніфіга більше не робив)))
Ніяких постанов окрім відкриття))
І так років 2... а потім прокинувся що можно арешти робить і всі діла :lol:

Назад
Угорі