Відкрили нотаріальний напис через 2,5 роки після припинення виплат по кредиту в ПУМБ, Альфа

• Автор теми Автор теми Kryvonis
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 318

Kryvonis

Форумчанин
Дописи
61
Реакції
23
Бали
5065
Kryvonis не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю, товариство! От і до мене добралися ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "РОСВЕН ІНВЕСТ УКРАЇНА" і нотаріус Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Остапенко Євген Миколайович. На що здатен Чумак В.М. і взагалі, що мені зараз робити після 2,5 років паузи?) Офіційно не працюю, стягувати нема з чого.

Вітаю, товариство! От і до мене добралися ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "РОСВЕН ІНВЕСТ УКРАЇНА" і нотаріус Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Остапенко Євген Миколайович. На що здатен Чумак В.М. і взагалі, що мені зараз робити після 2,5 років паузи?) Офіційно не працюю, стягувати нема з чого.
Все одно потрібно зносити,зараз немає,колись буде,будуть і з пенсії вираховувати...3 роки у Вас є на оскарження напису.

Зносити ВНН. Зараз нема нічого, а згодом може з'явитися. Якщо не знесете напис, то він буде до тих пір поки з Вас не зтягнуть всі іх забаганки

Виконавець активний? Буде шукати рахунки? Бо карта для соцвиплат є.

Назад
Угорі