Відключили світло на дачі

• Автор теми Автор теми Djessimy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 594
Может у вас дача это сарай, а у нас 50 соток земли. И меры были приняты после отключения. Поэтому и идёт речь о суде. Были написаны все заявления, были оформлены все документы. А чем мой муж занимается во время отпуска это не ваше дело.
Вопрос был к юристам, каким боком вы тут вписались я не понимаю.
А. ну тогда всё меняет дело.

*тут мем "я не з такої сім'ї, я - з багатої*

И, да, пишите юристам в личку, тогда "никто не влезет".

Нажаль, все законно😔
Суд не допоможе. В мене сусідка вийшла заміж і переїхала. Лічильник і автомати на сходовій. Доступ має будь-хто. Можна спокійно підключитися до чужої квартири і красти світло. Нікому нічого не доведеш. Їй відрізали. Хоча квартира в неї буквально не жила.
А у вас будинок. Ви золота жила для обленерго.

В селі є хата де ніхто не живе. Заборгованості немає. Ми туди їдемо як на дачу раз в рік. Приїхали і виявилось, що нам відрізали світло три фази. Почала дзвонити, відповідь вбила. Ми відключили, бо ви не пускаєте контролера. В сільраду жодного звернення не було. Нараховувати електроенергію автоматом, нам перестали після того, як контролер дійсно підтвердила що хата не жила. Кажуть оплатіть відключення і підключення (в це на хвилинку 3 фази вартість не дешева). А через пару місяців, мені знову все обріжуть, бо я не буду зустрічати контролера з короваєм? Хочемо судитися. Хто візьметься?
В мене також дача, то я платю 1 грн в місяць, сказали так платити і проблем не буде.

Нажаль, все законно😔
Суд не допоможе. В мене сусідка вийшла заміж і переїхала. Лічильник і автомати на сходовій. Доступ має будь-хто. Можна спокійно підключитися до чужої квартири і красти світло. Нікому нічого не доведеш. Їй відрізали. Хоча квартира в неї буквально не жила.
А у вас будинок. Ви золота жила для обленерго.
Ключ від хати і доступ до лічильників є в голови сільради. Її не повідомили, хоча за заборгованість її повідомляють перед відключенням. Попередження не надавалося. Вони мали попередити як мінімум.

В мене також дача, то я платю 1 грн в місяць, сказали так платити і проблем не буде.
Мені сказали написати заяву що в хаті ніхто не проживає і не буде нарахувань і питань. Контролер сам писав заяву що хата не жила. Якщо я знову просто оплачу все через місяць в мене буде та сама ситуація. Тому вихід тільки судитися за незаконне відключення. Заборгованості у нас немає.

Назад
Угорі