Віддавати борг Bitcapital зараз? Не повісять на мене кредит?

• Автор теми Автор теми Volodymyrovy4
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 687

Volodymyrovy4

✩ Premium ✩
Дописи
710
Реакції
838
Бали
473
Volodymyrovy4 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго дня, маю 30 МФО (приблизно), також маю бітів, через 10 днів буде просрочка, тіло 300$, нараховано 480$. Як я зрозумів краще їх закрити до протермінування? Бо після 3-х місяців терору все одно пропонують 450$ і не менше, тіла не буде в них?
Ще турбує питання, читав що люди які позакривали у них, через деякий час отримували повідомлення що в них заборгованість. В решті вияснялося що була підміна номеру і на них типу оформлювали кредит сторонні люди. Тому суть питання така: Чи не буде так що я віддам, а потім буду винен гроші яких не брав і буде терор?😏

Тому суть питання така: Чи не буде так що я віддам, а потім буду винен гроші яких не брав і буде терор?😏
Винні Ви їм точно не будете, по суті і зараз нічого не винні)) Але дуже вірогідно, що просити ще грошей вони будуть, що з оплатою, що без) Все залежить суто від їх бажання, просити чи не просити. І наявність або відсутність "договорів", "кредитів" у бітів тут ні до чого)) :crazy:

Всім доброго дня, маю 30 МФО (приблизно), також маю бітів, через 10 днів буде просрочка, тіло 300$, нараховано 480$. Як я зрозумів краще їх закрити до протермінування? Бо після 3-х місяців терору все одно пропонують 450$ і не менше, тіла не буде в них?
Ще турбує питання, читав що люди які позакривали у них, через деякий час отримували повідомлення що в них заборгованість. В решті вияснялося що була підміна номеру і на них типу оформлювали кредит сторонні люди. Тому суть питання така: Чи не буде так що я віддам, а потім буду винен гроші яких не брав і буде терор?😏
Якщо є кошти, то закрийте бітів.

Все может быть. От этого никто из нас не застрахован

Назад
Угорі