Відбувся суд з Бізнес позикою. Скільки чекати постанову?

• Автор теми Автор теми Foreverdrunk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 2K
Можете увідомити суд,що маєте кабінет і вимагати внесення документів . У мене є кабінет,але позивач по останній справі вказав,що кабінету я не маю. Але ж суд сам вніс дані в есуд. Телефонуйте ,пишіть на емейл що маєте кабінет
Підкажіть,а як правильно написати їм це на електронку?бо я зовсім в цьому не розуміюсь
Можете увідомити суд,що маєте кабінет і вимагати внесення документів . У мене є кабінет,але позивач по останній справі вказав,що кабінету я не маю. Але ж суд сам вніс дані в есуд. Телефонуйте ,пишіть на емейл що маєте кабінет
А дані по моїй справі є в електроному кабінеті,то це мабудь означає,що суд вкурсі про його існування?

Підкажіть,а як правильно написати їм це на електронку?бо я зовсім в цьому не розуміюсь
Я не писала,але думаю своїми словами. Наприклад,маю позов,створив кабінет в есуд, прошу занести документи по справі в мій кабінет. В шапці всі свої дані,ПІБ,адресу,РНОКПП,емейл
А дані по моїй справі є в електроному кабінеті,то це мабудь означає,що суд вкурсі про його існування?
Коли суд вносить справу до реєстру,підтягуються дані про наявність кабінету,але буде не зайвим про це нагадати

В сусідній темі людина написала : позивач надіслав доки сам про що надав доказ суду, тож типу пішли ви берегом, нічого надсилати не будем і вносити не будем. Отакої мля :facepalm:

В сусідній темі людина написала : позивач надіслав доки сам про що надав доказ суду, тож типу пішли ви берегом, нічого надсилати не будем і вносити не будем. Отакої мля :facepalm:
По останньому позову позовну прислав позивач,а суд вніс в ел кабінет сам,без нагадувань. Можна сказать,мені повезло,якщо можна це назвать везінням😐😐

По останньому позову позовну прислав позивач,а суд вніс в ел кабінет сам,без нагадувань. Можна сказать,мені повезло,якщо можна це назвать везінням😐😐
Ти ж знаєш що це не везіння.
Суд в нас як хоче так і др**че
І це факт. Один так, інший : пішов ти.
Отак воно мля працює
Отак ми і живем :dntknw:

Ти ж знаєш що це не везіння.
Суд в нас як хоче так і др**че
І це факт. Один так, інший : пішов ти.
Отак воно мля працює
Отак ми і живем :dntknw:
А виконавчого витребувати,так то взагалі ще той квест. З судами невеличких містечок простіше .
А от столичні суди....

Коли було складено повний текст рішення? Там має писати
1724319184912.webp

не знайшов де це вказано)

Назад
Угорі