від Слонів пришло, що вони зробили запит моєї кредитної історії для видачі мені кредиту

• Автор теми Автор теми Юлік
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 554

Юлік

Форумчанин
Дописи
71
Реакції
74
Бали
308
Юлік не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Оффтоп
Вибачте що не по темі. Підкажіть будь ласка, у Дію сьогодні прийшло повідомлення від Слонів що вони зробили запит моєї кредитної історії для видачі мені кредиту, але у мене в них прострочка десь місяць, Дія пише, якщо ви цього не робили зверніться до кредитора. Це що вони так намагаються на мене вийти? Щоб я зайшла до них на сайт чи в кабінет? Завчасно дякую

Вибачте що не по темі. Підкажіть будь ласка, у Дію сьогодні прийшло повідомлення від Слонів що вони зробили запит моєї кредитної історії для видачі мені кредиту, але у мене в них прострочка десь місяць, Дія пише, якщо ви цього не робили зверніться до кредитора. Це що вони так намагаються на мене вийти? Щоб я зайшла до них на сайт чи в кабінет? Завчасно дякую
Вони перевіряють КІ вашу, щоб бачити що відкрили чи закриваєте когось. Щоб цього не було від шараг, в УБКІ підключаєта статусконтроль - 100 грн в міс і вмикаєте функцію Freeze. І це забороняє їм бачити вашу КІ і видавати кредити, поки не відключите. Але нафіх треба ті нові кредити.

А мені сьогодні від них прийшла смс цікава посміялась і заблокала.

Вкладення

• Screenshot_2024-11-06-14-46-45-141_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2024-11-06-14-46-45-141_com.google.android.apps.messaging.webp
    123 Кб · Перегляди: 151
Вони перевіряють КІ вашу, щоб бачити що відкрили чи закриваєте когось. Щоб цього не було від шараг, в УБКІ підключаєта статусконтроль - 100 грн в міс і вмикаєте функцію Freeze. І це забороняє їм бачити вашу КІ і видавати кредити, поки не відключите. Але нафіх треба ті нові кредити.
Навіть із Freeze деякі контори можуть робити запит через функцію моніторинга.

Моніторинг не блокується опцію Freeze, але й потребує щоб контора вже мала активний кредит. Єдиний момент підмітив - схоже досить мало контор мають в своєму арсеналі технічну можливість робити цей запрос.

І ще момент - банки люблять використовувати моінторинг щоб блоканути ліміт на картах чи розстрочці (часто єдниний) якщо пішов в прострочку глибоко та надовго. навіть якщо по ним платиш без порушень.

1770659396468.webp

Для порівняння ось запит на видачу із включеним Freeze (хотіли насправді використати для моніторингу також).
1770659498428.webp

Назад
Угорі