Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Прийняти ситуацію і починати вигребатиСегодня пришло письмо по месту прописки от кредит7 (ЛІНЕУРА УКРАЇНА)
Так что уже знает и бабушка
Не приятно конечно, но что поделать
Дадуть 10 год тюрми. Жартую. Це стандартна лякалка, щоб надати їхнім словам якоїсь важливості.Що дає МФО відмова від оплати? Тобто всі так активно наголошують що фіксують відмову від оплати, що це означає?
Ну от бабуся і каже що вб'ють мене )Дадуть 10 год тюрми. Жартую. Це стандартна лякалка, щоб надати їхнім словам якоїсь важливості.
Ще нема лопати (грошей) щоб вигрібати)Прийняти ситуацію і починати вигребати
КрасаваЯ тут не писав з 2019 року, бо всі свої питання вирішив з тих пір. Зайшов сюди по якомусь листу на пошту з цього сайту, я вже й забув що тут був. Зайшов почитати як тут люди живуть зараз, бо колись мені цей сайт дуже допоміг.
В мене була схожа ситуація (як і у всіх тут), я вам скажу що я зробив і можливо ви щось почерпнете для себе.
В 2019 році в мне було достобіса цих мфо, всі зароблені гроші віддавав на пролонгації та закриття одного кредиту, щоб взяти інший. Дуже багато місяців жив в страху і стресі, незнав що буде завтра. Але прийняв вольове рішення перестати платити будь кому, поки не назбираю достатньо грошей щоб все закрити. Перші кілька місяців це було пекло, бо телефонували усім: брату, його дружині, колишній дівчині, мамі, обом директорам, друзям… було дуже соромно спочатку за це, але потім я признався що у мене були проблеми, і всі почали відноситись з розумінням. Навіть директори були готові допомогти вирішити питання, але я відмовився бо знав, що довго не попрацюю на фірмі (були нюанси по оплаті і відношенню). І якщо я б погодився, я б загнав себе у рабство на довгі роки, чого я дуже не хотів.
З тих пір, я почав відкладати гроші і потрошки закривати їх один за одним. Також з часом я зрозумів одну важливу річ - чим довше тягнеш з оплатою, тим більше зменшується сума боргу. Бо коли ці срані мфо не можуть вибити з вас грошей по максимуму, вони намагаються хоча б щось повернути і чим більше часу пройде, тим менше вони хотітимуть від вас.
Зараз в мене 0 боргів, я не беру кредити хоч банки постійно пропонують, бо можу з зарплати відкласти 200-300$ в місяць, тож фінансових проблеми я немаю і дуже сподіваюсь що ніколи не матиму. Життя навчило.
Моя порада на особистому досвіді була б саме така: перестаєте платити все, збираєтесь з думками, всю свою силу в кулак, терпите місяць-другий оці дзвінки рідним, признаєтесь про проблему, і по трошки починаєте вирулювати. Особливо це психологічно дасться в знаки, коли ви будете бачити, що на виплати у вас йде всього навсього якихось 20% від зарплати в місяць, решту ви можете витрачати на себе кохану. І через кілька років ви будете вільні. А потім ви, як і я, на пʼять років забудете за цей форум, і повернетесь, щоб сказати тутешнім, що все буде добре, потрібен лише час![]()
Дуже мотивуючий допис) Вже б і самій такий хотілось написатиЯ тут не писав з 2019 року, бо всі свої питання вирішив з тих пір. Зайшов сюди по якомусь листу на пошту з цього сайту, я вже й забув що тут був. Зайшов почитати як тут люди живуть зараз, бо колись мені цей сайт дуже допоміг.
В мене була схожа ситуація (як і у всіх тут), я вам скажу що я зробив і можливо ви щось почерпнете для себе.
В 2019 році в мне було достобіса цих мфо, всі зароблені гроші віддавав на пролонгації та закриття одного кредиту, щоб взяти інший. Дуже багато місяців жив в страху і стресі, незнав що буде завтра. Але прийняв вольове рішення перестати платити будь кому, поки не назбираю достатньо грошей щоб все закрити. Перші кілька місяців це було пекло, бо телефонували усім: брату, його дружині, колишній дівчині, мамі, обом директорам, друзям… було дуже соромно спочатку за це, але потім я признався що у мене були проблеми, і всі почали відноситись з розумінням. Навіть директори були готові допомогти вирішити питання, але я відмовився бо знав, що довго не попрацюю на фірмі (були нюанси по оплаті і відношенню). І якщо я б погодився, я б загнав себе у рабство на довгі роки, чого я дуже не хотів.
З тих пір, я почав відкладати гроші і потрошки закривати їх один за одним. Також з часом я зрозумів одну важливу річ - чим довше тягнеш з оплатою, тим більше зменшується сума боргу. Бо коли ці срані мфо не можуть вибити з вас грошей по максимуму, вони намагаються хоча б щось повернути і чим більше часу пройде, тим менше вони хотітимуть від вас.
Зараз в мене 0 боргів, я не беру кредити хоч банки постійно пропонують, бо можу з зарплати відкласти 200-300$ в місяць, тож фінансових проблеми я немаю і дуже сподіваюсь що ніколи не матиму. Життя навчило.
Моя порада на особистому досвіді була б саме така: перестаєте платити все, збираєтесь з думками, всю свою силу в кулак, терпите місяць-другий оці дзвінки рідним, признаєтесь про проблему, і по трошки починаєте вирулювати. Особливо це психологічно дасться в знаки, коли ви будете бачити, що на виплати у вас йде всього навсього якихось 20% від зарплати в місяць, решту ви можете витрачати на себе кохану. І через кілька років ви будете вільні. А потім ви, як і я, на пʼять років забудете за цей форум, і повернетесь, щоб сказати тутешнім, що все буде добре, потрібен лише час![]()
Приватівська помийка найперший зливний бачок. Про це 150500 постів на форумі.Сегодня кредит7 позвонили на номер, который был когда-то моего ребенка, а теперь к нему привязан приват бабушки. Вот теперь думаю, это приват что-ли продает данные ?
Во ур*ди...Приватівська помийка найперший зливний бачок. Про це 150500 постів на форумі.
Зачем?и я все еще беру новые МФО(((
Потому что не хватает ЗП платить по кредитам в банках((( И решила что суд с МФО дает хоть какие-то шансы выиграть, чем суд с банком…Зачем?
Так не платите, странно такое читать, вы вроде уже почти 3 месяца на форуме, а не вчера зарегистрировались.Потому что не хватает ЗП платить по кредитам в банках((( И решила что суд с МФО дает хоть какие-то шансы выиграть, чем суд с банком…
Процедура банкротства дорогая штука от 80 тысяч до 100 где-то) и там много нюансовХотела бы обновить свою ситуацию....Которая лучше не стала )
ЗП все меньше становиться в связи с мобилизацией, и я все еще беру новые МФО(((
Запросила у сенс банка договора в чате, но они видимо звонят, а у меня блок( Так и не получила, поеду в отделение. Хочу понять есть ли шанс выиграть у них в суде.
Начала вести учет расходов и это равно тому что я зарабатываю ( исключительно на продукты, дорогу, ребенка, аренду)
То есть платить даже банкам я не могу по сути...
Возможно есть смысл поговорить о банкротстве, тела уже 250к
Все к тому и идет...Так не платите, странно такое читать, вы вроде уже почти 3 месяца на форуме, а не вчера зарегистрировались.
Ну если не платить совсем по кредитам то можно и насобирать, но не могу банки не платить... Страшно как-тоПроцедура банкротства дорогая штука от 80 тысяч до 100 где-то) и там много нюансов
Ну и пусть) хотя за полтела выгодно конечно такое редко предлагаютВчора Кредит 7 запропонували за пів тіла закрити , але ж грошей немає((( Думаю що ось ось продадуть комусь