Щоденник Від невміння розпоряджатися грошима до лудоманії. Як мене засмоктало в боргову яму та як тепер я буду з неї випливати.

• Автор теми Автор теми Innet26
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 74
  • Перегляди Перегляди 9K
Так вам и не надо брать, с такой гениальный памятью, сума в чеке должна сама собой запоминаются))
Хотя, благодарю)
Так у вас банка вроде как три?)
Три банка и МФО одно было до октября 2023 года, а потом + все возможные МФО

Боже, яке я дурне... Вже пішла в просрочку по Алекс кредіт, кредіт 7 та сьогодні перший день в майкредіт. Карту одну переробила, А іншу чекала ЗП, ну ось вона і прийшла, і через 10 хв вже майкредіт зняли майже всю суму. А я все надіялась швидко переведу сама на іншу і заблокую її та перевипущу... Не робіть моїх помилок

Боже, яке я дурне... Вже пішла в просрочку по Алекс кредіт, кредіт 7 та сьогодні перший день в майкредіт. Карту одну переробила, А іншу чекала ЗП, ну ось вона і прийшла, і через 10 хв вже майкредіт зняли майже всю суму. А я все надіялась швидко переведу сама на іншу і заблокую її та перевипущу... Не робіть моїх помилок
Фишка в том, что выплата зачисляется на счёт а карта это ключ к счету вам бы зарплата пришла б и на другую карту)

Ну що сказати... нема що, тільки поспівчувати.
Вони це робили як 5 років тому, так і досі роблять.
Але це не дивно, бо в їхніх договорах це передбачено.

Фишка в том, что выплата зачисляется на счёт а карта это ключ к счету вам бы зарплата пришла б и на другую карту)
Та я це знаю) Просто поділилась піти в банк, ну ось моя лінь коштувала мені 2800.

Та я це знаю) Просто поділилась піти в банк, ну ось моя лінь коштувала мені 2800.
Очень жаль) у меня пытались 11 с лишним тысяч списать но карты я перевыпустил за день до просрочки)

Эти тоже вошли в кураж) Сняли 2 раза по 1400, а потом пытались 4к) Но увы )
У чела когда то пытались списать деньги дошли до 2 гривен но на карте было по 0) хотя я слышал что они как то даже карты в минус загоняют но лично такого не видел

На сьогодні маю просрочки :
Майкредіт з 29.04 (зняли козли з карти 2800 на наступний день просрочки)
Алекс кредіт з 19.05 (один раз писали)
Кредіт 7 з 24.04 (також писали и пишуть що маю повернути )
Клік кредіт з 5.05 (навіть не пишуть)
Старфін з 5.05 (сьогодні відправили в вайбері найпогрозливіше повідомлення що будуть дзвонити по пунктам та номерам з УБКІ, та питали чи знають рідні і на роботі про борг)
Багато дзвонять, але в мене блок і хто скільки набирає не знаю.

Сьогодні прийшла пропозиція від майкредіт тіло на 5 місяців розбити (але вони падли зняли з карти самі 2800 ). В принципі я згодна, але там треба перший внесок сьогодні зробити, А я зможу через тиждень. Чи буде ще діяти ця пропозиція?

Сьогодні прийшла пропозиція від майкредіт тіло на 5 місяців розбити (але вони падли зняли з карти самі 2800 ). В принципі я згодна, але там треба перший внесок сьогодні зробити, А я зможу через тиждень. Чи буде ще діяти ця пропозиція?
Да, но за каждый день просрочки они насчитают процент

В принципі я згодна, але там треба перший внесок сьогодні зробити, А я зможу через тиждень. Чи буде ще діяти ця пропозиція?
Ви не гадайте, а так напряму їм і обозначте : можу через тиждень як що влаштовує.
Якщо ні - звалили на***.

Ви не гадайте, а так напряму їм і обозначте : можу через тиждень як що влаштовує.
Якщо ні - звалили на***.
Та я не спілкуюсь з ними взагалі, але думаю треба погоджуватись. Ще питання, як вносити платежі? Бо карти ж нові, по реквізитам чи через ibox?

Та я не спілкуюсь з ними взагалі, але думаю треба погоджуватись. Ще питання, як вносити платежі? Бо карти ж нові, по реквізитам чи через ibox?
Да пофігу як ... головне у призначенні платежу пишіть "оплата боргу по такому-то договору реструктуризації" чи щось накшталт цього.

Що дає МФО відмова від оплати? Тобто всі так активно наголошують що фіксують відмову від оплати, що це означає?

Назад
Угорі