Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Сьогодні отримала) посмійтеся)) може хтось знає, з якої контори номер?
Гетконтакт показує, що це качай грошіа где вы брали?
в какой конторе
Спати спокійно ж не можу)))Наташ, что ж вы такая бесстрашная, аяяй
Сама дивуюсь???Ну надо же, даже полицию вспомнили![]()
Реально ржунимагу... А полиция будет смотреть как Вы отрабатывать будете? И чего не 500к полиции заплатить надо..... Любят xepню городить....Сьогодні отримала) посмійтеся)) може хтось знає, з якої контори номер?
Ну да, все по регламенту и профессиональной этике?Ну надо же, даже полицию вспомнили![]()
Ще би написали 5 лямівР
Реально ржунимагу... А полиция будет смотреть как Вы отрабатывать будете? И чего не 500к полиции заплатить надо..... Любят ***** городить....
Набридає, чи не дуже?Это петух с качай гроші.
Особенно нравится, что часть этих угрожальников не пишут чьих будут, а если клиент испугался и захочет заплатить, а хз кому, суммы-то небось после накруткиНу да, все по регламенту и профессиональной этике?
На істерику і відповіді зі словами "О ні, тільки не це, благаю!!". І сльозамиНа що вони, диб"ли, розраховують...?! Що завгодно готові написати аби їм заплатили, ох і су'ки... ((((
Мабуть для чоловіків є спеціально навчені дами?ох и мне предлагали отработать. Даже радовалась в предвкушении. Оргии и все такое, а такой облом? а какие извращения предлагают для мужчин?)
Коллекторы «Качай Гроші»Сьогодні отримала) посмійтеся)) може хтось знає, з якої контори номер?
Это они называют "Удочку закидывать". Кто клюнет.На що вони, диб"ли, розраховують...?! Що завгодно готові написати аби їм заплатили, ох і су'ки... ((((
Так они думают, что они единственные, а посему, героев нужно знать в лицо?Особенно нравится, что часть этих угрожальников не пишут чьих будут, а если клиент испугался и захочет заплатить, а хз кому, суммы-то небось после накрутки
Я думаю ми вже скільки перенесли з ними, що вже нічого боятися... Проте просто не приємно це читати і псувати собі настрій...На істерику і відповіді зі словами "О ні, тільки не це, благаю!!". І сльозами
Це так, але, на жаль, ніхто їх не закриває(((Я думаю ми вже скільки перенесли з ними, що вже нічого боятися... Проте просто не приємно це читати і псувати собі настрій...