Верона. Как их сделать мошенниками?

• Автор теми Автор теми Ленаівчек
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 1K

Ленаівчек

Читач
Дописи
6
Реакції
0
Бали
126
Ленаівчек не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
2 года там дожник. Продали дженезис финанс( это гроши всім і кредит он) сегодня веду разговор с колекторами об оплате- хотят с 3000 - 15т.г оплатить + по кр.он 1500-тело і оплатить 25000((( вопрос. Они звонят по соседях.номера их не давала. Но! в УБКИ по кредит он есть долг а по гроши всім- верона-нет!!!!!! Как их сделать мошенниками? НБу или куда писать

2 года там дожник. Продали дженезис финанс( это гроши всім і кредит он) сегодня веду разговор с колекторами об оплате- хотят с 3000 - 15т.г оплатить + по кр.он 1500-тело і оплатить 25000((( вопрос. Они звонят по соседях.номера их не давала. Но! в УБКИ по кредит он есть долг а по гроши всім- верона-нет!!!!!! Как их сделать мошенниками? НБу или куда писать
Простите пожалуйста, а за 2 года "Гроші всім" не звонили вообще никому??

Простите пожалуйста, а за 2 года "Гроші всім" не звонили вообще никому??
Первых пол года мне и семье. А потом тишина
Неа.?Просто змінила номер,від самого початку.Все закрила,чи удалила.І все.Сама в шоці.Діджи фінанс вроді перекупили,але ніяких листів не було,тільки смс.
В мене до 01.01.21 в убкі світились боргом. А потім пропали просто так. . І от питаю- Я все відскринила і нема на сьогодні їх як прострочений кредит. А в них на сайті числюсь продана.
Як доказати що сплачено? Вони тупо пропали)

Первых пол года мне и семье. А потом тишина

В мене до 01.01.21 в убкі світились боргом. А потім пропали просто так. . І от питаю- Я все відскринила і нема на сьогодні їх як прострочений кредит. А в них на сайті числюсь продана.
Як доказати що сплачено? Вони тупо пропали)
Мене продали Діджи фінанс.Неділі дві як.Прийшло смс.

вони і трєбують оплату.
В мене теж
А по факту договору не дадуть))
А він вам треба?В мене вони неадекватні,раз до звонились,запитала за документи,сказали приїздіть в офіс все дамо,а висилати не висилаємо.Требують космічну суму.Відносини у нас не заладились,сказала що буду чекати ВП і здеру з них ще тис.5 .А то мені здається малувато взяла ?Більш не спілкуюсь.Перевіряю реєстри і все.

Назад
Угорі