Vero cash....підкажіть...

• Автор теми Автор теми Sky27
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 2K

Sky27

Форумчанин
Дописи
101
Реакції
55
Бали
5125
Sky27 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Два дні Веро кеш тероризував всіх сусідів і роботу,батькам хамство та погрози від якоїсь чуділи....сьогодні прислали смс що є лояльні вирішеня проблеми зателефонуйте....а в кабінеті пише дефолт,що це означає???

Дефо́лт (англ. default — невиконання обов'язків) — стан у кредитних відносинах, що настає, коли позичальник не виплачує свої борги або платежі, порушення платіжних зобов'язань позичальника перед кредитором, нездатність проводити своєчасні виплати за борговими зобов'язаннями або виконувати інші умови договору позики. Цим терміном позначають будь-які види відмови від боргових зобов'язань (тобто він певною мірою є синонімом поняття «банкрутство»), але, як правило, його використовують вужче, маючи на увазі відмову центрального уряду або муніципальної влади від своїх боргів.

А саме в цьому випадку чого чекати?
Побачили страшне слово ДЕФОЛТ в особистому кабінеті?) Нічого страшного, ну так вони для себе придумали назвати ситуацію, коли ви їм не платите)) Нічого більше. Все стандартно, дзвінки, погрози. З ними можна домовитись, до речі, про списання штрафів

Намагалася домовитися-нехочуть,тільки хамство та погрози....

Мне вчера вечером пришло смс что будут всем звонить, соц сети и расклей всей гадости, заняла денег, закрыла, так до сих пор не списали кредит в ЛК. На звонки не отвечаю ничьи.

Два дні Веро кеш тероризував всіх сусідів і роботу,батькам хамство та погрози від якоїсь чуділи....сьогодні прислали смс що є лояльні вирішеня проблеми зателефонуйте....а в кабінеті пише дефолт,що це означає???
А скільки у Вас просрочки, І ЯКЕ тіло взагалі у них нарахування відсотків зупиняють при тілі і 50%. Вони лояльні в цьому плані.

Тіло 2500 просрочка місяць,зараз є 5000грн....намагалася даговоритися щоб закрити без неустойки на що відповіли що я д*pa і платити тре всьо,що подають заяву в поліцію за шахрайство....взяла вибила, то десь через пів години людей 20 отримали смс щоб закрити мій кредит бо вони всі поручителі....
Post automatically merged:

Прислали смс що є лояльні варіанти вирішення проблеми і телефон....подзвонила раз 10 ніхто непіднімає....

Татові прислали смс з його даними і щоб закрив кредит,хоч він взагалі неповязаний з цими мфо....казав що піде напише заяву в поліцію...

Останнє редагування:
Дивно, вони дійсно лояльні в плані нарахувань. Може, вони озвіріли?))))) Всяке буває...
Щодо порушеного вами питання, то просто треба щеттрошки перечекати і вони самі вам запропонують якусь їхню акцію
Я до речі, теж чекаю)

Тіло 2500 просрочка місяць,зараз є 5000грн....намагалася даговоритися щоб закрити без неустойки на що відповіли що я д*pa і платити тре всьо,що подають заяву в поліцію за шахрайство....взяла вибила, то десь через пів години людей 20 отримали смс щоб закрити мій кредит бо вони всі поручителі....

Прислали смс що є лояльні варіанти вирішення проблеми і телефон....подзвонила раз 10 ніхто непіднімає....

Татові прислали смс з його даними і щоб закрив кредит,хоч він взагалі неповязаний з цими мфо....казав що піде напише заяву в поліцію...
Ну в мене на 1 місяці просрочки 2 чи три рази смс з акціями присылали.

У меня 2 дня просрочки, было несколько звонков от них и смс. А сегодня прислали смс "Борг!! Вашим родичам (далі їхні ПІБ) будуть дзвонити та відсилати листи. Також дзвінки будуть поступати за місцем вашого працевлаштування. Вимога оплатити борг по кредиту". Было у кого-то такое?

У меня 2 дня просрочки, было несколько звонков от них и смс. А сегодня прислали смс "Борг!! Вашим родичам (далі їхні ПІБ) будуть дзвонити та відсилати листи. Також дзвінки будуть поступати за місцем вашого працевлаштування. Вимога оплатити борг по кредиту". Было у кого-то такое?
Ви давали якісь контакты родичів чи знайомих, у Вас відкриті соцмережі?

Ви давали якісь контакты родичів чи знайомих, у Вас відкриті соцмережі?
Нет, не давала, и соцсети закрыты. А данные тех родственников, которых они указали в смс, из моей декларации о доходах

Нет, не давала, и соцсети закрыты. А данные тех родственников, которых они указали в смс, из моей декларации о доходах
Понятно, просто у меня, никого не нашли, ни к кому не звонили, только мне и то редко!

у меня было. Но ничего не произошло. Никому не звонили и не звонят пока. месяц уже просрочки

Я нікого невказувала ніде...але найшли людей 20 і розіслали смс...мами нема взагалі ніде....то нарили тел на її роботу і була розмова на їхніх тонах то кинули трубочку....

Я нікого невказувала ніде...але найшли людей 20 і розіслали смс...мами нема взагалі ніде....то нарили тел на її роботу і була розмова на їхніх тонах то кинули трубочку....
А Вас відкриті соц мережі? Яким чином цілюди зв'язані з Вами? Це точно Верокеш?

Напевно як кому пощастить

Фейсбук удалила через Монетку,а решта приватно...

Половина мого будинку сусіди,і дехто з села там де моя свекруха-шо для мене велике здивуваня?

Останнє редагування:
Назад
Угорі