Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Доброго дня. Маю відкритий кредит у кредит каса,великі дуже відсотки,думаю гасити.Хто закрив там кредит?Там все нормально?Надають якесь підтвердження?

кредит з грудня 2021 року брав шось 15к кажись нарахували 105к , забив х*р живу поки спокійно і в х** не дую)Доброго дня. Маю відкритий кредит у кредит каса,великі дуже відсотки,думаю гасити.Хто закрив там кредит?Там все нормально?Надають якесь підтвердження?
Если попросите то да довидку про закрытие кредита предоставятДоброго дня. Маю відкритий кредит у кредит каса,великі дуже відсотки,думаю гасити.Хто закрив там кредит?Там все нормально?Надають якесь підтвердження?
Если есть лишние деньги, то вперёд. Лучше на зсу задонатьте, чем платить те проценты с потолкаДоброго дня. Маю відкритий кредит у кредит каса,великі дуже відсотки,думаю гасити.Хто закрив там кредит?Там все нормально?Надають якесь підтвердження?
Я просто не знаю як бути інакше. Не хочу, щоб родина знала про мої проблеми. Може щось порадите.
Не бачу логіки, але вам видніше
А вони що?Дзвонять,пишуть?Дзвонять рідним?кредит з грудня 2021 року брав шось 15к кажись нарахували 105к , забив х*р живу поки спокійно і в х** не дую)
Если не хотите чтоб звонили тогда да нужно заплатить) кредит касса вообще не очень любит уступать но просрочек у людей у них хватает все пока живы)Я просто не знаю як бути інакше. Не хочу, щоб родина знала про мої проблеми. Може щось порадите.
А вони що?Дзвонять,пишуть?Дзвонять рідним?
У вас багато займів?Я просто не знаю як бути інакше. Не хочу, щоб родина знала про мої проблеми. Може щось порадите.
Без поняття уже 2.5 роки пройшло мені точно ніхто не дзвоне , максимум що бачив це лист на емейл і все)А вони що?Дзвонять,пишуть?Дзвонять рідним?
Забыли про вас)Без поняття уже 2.5 роки пройшло мені точно ніхто не дзвоне , максимум що бачив це лист на емейл і все)
Это же хорошо))Забыли про вас)
Ні. Це один.У вас багато займів?
Це добре,що так.Без поняття уже 2.5 роки пройшло мені точно ніхто не дзвоне , максимум що бачив це лист на емейл і все)
Боюся дзвінків та наслідків.Сама взяла та ув'язла у каблука,то треба вирулювати.Если не хотите чтоб звонили тогда да нужно заплатить) кредит касса вообще не очень любит уступать но просрочек у людей у них хватает все пока живы)
тело и просрочка сколько ?Ні. Це один.
Це добре,що так.
Боюся дзвінків та наслідків.Сама взяла та ув'язла у каблука,то треба вирулювати.
Если всего один займ и есть возможность закрыть то закройте и забудьте как про страшный сон про эти МФО а то есть тут любители по второму-третьему разу понабирать кучу кредитовБоюся дзвінків та наслідків.Сама взяла та ув'язла у каблука,то треба вирулювати.
Тіло 20000, нараховано з тілом 47000. Просрочки поки що немає.тело и просрочка сколько ?
Це як так, що протермінування немає, але "нараховано 47"?Тіло 20000, нараховано з тілом 47000. Просрочки поки що немає.
Наверное, процент за пользованиеЦе як так, що протермінування немає, але "нараховано 47"?
Це що за відсоток такийНаверное, процент за пользование
если есть деньги закрывайте, если нету, копите деньги и идите на просрочку и через время могут предложить какие-то условиеТіло 20000, нараховано з тілом 47000. Просрочки поки що немає.
Не ну многовато однако) когда брали у них кредит?Тіло 20000, нараховано з тілом 47000. Просрочки поки що немає.