CreditKasa великі дуже відсотки, думаю гасити. Хто закрив там кредит?

• Автор теми Автор теми Anio
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 2K

Anio

Форумчанин
Дописи
179
Реакції
86
Бали
343
Anio не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Маю відкритий кредит у кредит каса,великі дуже відсотки,думаю гасити.Хто закрив там кредит?Там все нормально?Надають якесь підтвердження?

Доброго дня. Маю відкритий кредит у кредит каса,великі дуже відсотки,думаю гасити.Хто закрив там кредит?Там все нормально?Надають якесь підтвердження?
:попкорн:
Не бачу логіки, але вам видніше

кредит з грудня 2021 року брав шось 15к кажись нарахували 105к , забив х*р живу поки спокійно і в х** не дую)

Если попросите то да довидку про закрытие кредита предоставят

Если есть лишние деньги, то вперёд. Лучше на зсу задонатьте, чем платить те проценты с потолка

:попкорн:
Не бачу логіки, але вам видніше
Я просто не знаю як бути інакше. Не хочу, щоб родина знала про мої проблеми. Може щось порадите.
кредит з грудня 2021 року брав шось 15к кажись нарахували 105к , забив х*р живу поки спокійно і в х** не дую)
А вони що?Дзвонять,пишуть?Дзвонять рідним?

Я просто не знаю як бути інакше. Не хочу, щоб родина знала про мої проблеми. Може щось порадите.

А вони що?Дзвонять,пишуть?Дзвонять рідним?
Если не хотите чтоб звонили тогда да нужно заплатить) кредит касса вообще не очень любит уступать но просрочек у людей у них хватает все пока живы)

У вас багато займів?
Ні. Це один.
Без поняття уже 2.5 роки пройшло мені точно ніхто не дзвоне , максимум що бачив це лист на емейл і все)
Це добре,що так.
Если не хотите чтоб звонили тогда да нужно заплатить) кредит касса вообще не очень любит уступать но просрочек у людей у них хватает все пока живы)
Боюся дзвінків та наслідків.Сама взяла та ув'язла у каблука,то треба вирулювати.

Боюся дзвінків та наслідків.Сама взяла та ув'язла у каблука,то треба вирулювати.
Если всего один займ и есть возможность закрыть то закройте и забудьте как про страшный сон про эти МФО а то есть тут любители по второму-третьему разу понабирать кучу кредитов

Тіло 20000, нараховано з тілом 47000. Просрочки поки що немає.
если есть деньги закрывайте, если нету, копите деньги и идите на просрочку и через время могут предложить какие-то условие

Назад
Угорі