Велика подяка усім,усім...

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 1K

Barabashka

Форумчанин
Дописи
967
Реакції
830
Бали
5255
Barabashka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт!!! У мене сьогодні річниця,можете собі це уявити рівно рік тому назад я попала сьди.Памятаю той свій страшний стан,не їла не спала,чуть волося на голові собі не рвала,була тільки одна думка де взяти гроші. Потім написала своє переше повідомленя тут точно не памятаю суть теми тільки помню шо відразу мене підримали fargo,Admin ,і ше кілька людей . Після їхньої підримки я трошки поспала вночі) . Шо змінилось за рік? ,навчилась на всю цю шушеру класти великий б*** т,режим сніжинки і все ні з ким не спілкуюсь,пролонгацій за рік не зробила ні одної .Вже мене продали і перепродали тисячу раз якось всеодно,пропунували тіло і акції,не знаю а мене наразі немає грошей. Єдине шо не дуже приємно то підірвалось здоров'я одне за другим тянеться. І наостнок хочу сказати тим хто тільки потрапив сюди бережіть себе і своїх рідних життя у вас одне більш такого не буде. А і ще забула додати на судовій владі і в реєстрі регулярно себе провіряю .Усім гарної неділі ,і все буде...

Barabashka, Вы попали на форум 20 Июл 2019 ))) Просто пришло, видимо, уведомление о том, что год на форуме) Сегодня обновили трофеи и бвллы пользователей.
навчилась на всю цю шушеру класти великий б***
Слово "болт" вроде не под цензурой))) И не матерное)
Потім написала своє переше повідомленя тут точно не памятаю суть теми тільки помню шо відразу мене підримали fargo,Admin ,і ше кілька людей .
Після їхньої підримки я трошки поспала вночі)
:friends:

Это хорошо, что целый год прошел как вы в просрочке, и все, кто только пришел сюда, могут убедиться, что жизнь продалжается?, кредиты- это не самое страшное в жизни

Останнє редагування:
Barabashka, Вы попали на форум 20 Июл 2019 ))) Просто пришло, видимо, уведомление о том, что год на форуме) Сегодня обновили трофеи и бвллы пользователей.

Что то после обноаления трофей у меня баллов больше 2000стало?....

Искренне рада за вас,что вы осознали ситуацию и поняли,что все эти мфчмо и каллы-пыль,на которую плюнуть и растереть))Вот честно, искренне за Вас рада,сама такая же и я была в начале пути так сказать.А теперь благодаря форуму и этому вашему посту стала ещё увереннее в себе

Искренне рада за вас,что вы осознали ситуацию и поняли,что все эти мфчмо и каллы-пыль,на которую плюнуть и растереть))Вот честно, искренне за Вас рада,сама такая же и я была в начале пути так сказать.А теперь благодаря форуму и этому вашему посту стала ещё увереннее в себе
Дуже мене тішить така думка)),бо воно дійсно так от шо тобі може цей голос нещасний з трубки зробити?) ,а нічого

Ну не знаю),може думаю помінялись знов якісь правила,але ж дійсно тут є юрист Болт))

Привіт!!! У мене сьогодні річниця,можете собі це уявити рівно рік тому назад я попала сьди.Памятаю той свій страшний стан,не їла не спала,чуть волося на голові собі не рвала,була тільки одна думка де взяти гроші. Потім написала своє переше повідомленя тут точно не памятаю суть теми тільки помню шо відразу мене підримали fargo,Admin ,і ше кілька людей . Після їхньої підримки я трошки поспала вночі) . Шо змінилось за рік? ,навчилась на всю цю шушеру класти великий б*** т,режим сніжинки і все ні з ким не спілкуюсь,пролонгацій за рік не зробила ні одної .Вже мене продали і перепродали тисячу раз якось всеодно,пропунували тіло і акції,не знаю а мене наразі немає грошей. Єдине шо не дуже приємно то підірвалось здоров'я одне за другим тянеться. І наостнок хочу сказати тим хто тільки потрапив сюди бережіть себе і своїх рідних життя у вас одне більш такого не буде. А і ще забула додати на судовій владі і в реєстрі регулярно себе провіряю .Усім гарної неділі ,і все буде...
Я вас поздравляю,что вы стали духом сильнее и уверенней,так держать!

Вы большая молодец , так держать . У меня просрочка только 6 месяцев, уже попустило и успокоилась. Вначале тоже было такое состояние как у Вас. А сейчас живу и не тужу, балую ребёнка , сегодня только вернулись с моря . Как то так , жизнь прекрасна.

Ага, мені теж прийшло, що пів року на форумі, а на справді, без місяця рік)
...та все одно скільки - зато надовго, чи може і назавжди)

Дуже мене тішить така думка)),бо воно дійсно так от шо тобі може цей голос нещасний з трубки зробити?) ,а нічого

Ну не знаю),може думаю помінялись знов якісь правила,але ж дійсно тут є юрист Болт))
Правильно,если с ними не общаться,то они поймут,что нам пофиг на них,и отстанут

вот спасибо вам огромное , читаю вас и уже не так сильно паникую, ну все равно хочется по быстрее что бы все закончилось , но у меня только начало ... Дай бог здоровья каждому кто решил получить урок на всю жизнь с этими **№№№ ми мфо

вот спасибо вам огромное , читаю вас и уже не так сильно паникую, ну все равно хочется по быстрее что бы все закончилось , но у меня только начало ... Дай бог здоровья каждому кто решил получить урок на всю жизнь с этими *б№№№ ми мфо
З кожним днем Ви стаєте сильнішою,починаєте не боятись...ми тут 27/7.)))
Не соромтеся.пишіть... ми всі це пережили... І Вас підтримаємо....І давайте довго не панікувати))))

З кожним днем Ви стаєте сильнішою,починаєте не боятись...ми тут 27/7.)))
Не соромтеся.пишіть... ми всі це пережили... І Вас підтримаємо....І давайте довго не панікувати))))
знаеш , воно якось осуд до себе що як я могла це зробити, господи на шо я розраховувала , а щас я розумію як би було хоча б половина , я б бистріше справилась і не засуджувала б себе шо я змусила рідних це терпіти ... Стратегія е , але чоловік тягне на дно ще більше , я жертвую собою раді нього бо поважаю його батьків і мені їх не хочеться засмучувати , і оцей стан мені випікае серце ... вибачте шо написала так багато

Назад
Угорі