Goldenlist
Форумчанин
- Дописи
- 47
- Реакції
- 25
- Бали
- 5090
Goldenlist не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ведут-ли аудиозапись разговора работники кол-центров или коллекторы?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це нада піти до них поробить, щоб дізнатись.ведут-ли аудиозапись разговора работники кол-центров или коллекторы?
цікаво! хоч одного боржника колектор попередив про запис розмови?Вам для чого?
Я ж вам кажу, що чула сама, але розмова була в нас неадекватна.цікаво! хоч одного боржника колектор попередив про запис розмови?

Мне даже не жаль их, если они действительно это делают (в чем очень сомневаюсь!)Ведут, их потом слушают их начальники (так рассказывали)
так усі ці розмови неадекватні. причина --- порушення цілого ряду статтей кримінального кодексу з боку колекторів.Я ж вам кажу, що чула сама, але розмова була в нас неадекватна.![]()
Так это ж для унутреннего пользования. А свое говно не пахнеттак усі ці розмови неадекватні. причина --- порушення цілого ряду статтей кримінального кодексу з боку колекторів.
Все сказане Вами, може бути викорестане проти Вас у суді.Так это ж для унутреннего пользования. А свое говно не пахнет
Конечно пишут разговоры чему я очень рада))) пусть мои с ними разговоры им снятся в кошмарах))))ведут-ли аудиозапись разговора работники кол-центров или коллекторы?
Конечно пишут разговоры чему я очень рада))) пусть мои с ними разговоры им снятся в кошмарах))))ведут-ли аудиозапись разговора работники кол-центров или коллекторы?
Так ведуть.ведут-ли аудиозапись разговора работники кол-центров или коллекторы?
Згідно законодавства ( статті відповідні шукайте самі), перед початком запису розмови, незалежно з ким, чи з колектором, сусідом, товаришем, мамою чи татом, людина повинна попередити співрозмовника про запис. У випадку незгоди співрозмовника на запис, Ви можете здійснити запис, але він буде незаконним, і тому використати його, як доказ у суді ---- шансів нуль, оскільки незаконні способи здобути інформацію доказом не являються.Деякі шарашки лякають що в суді проти мене будуть використані телефоні розмови, тільки які я не знаю бо я ❄❄❄???. Стоїть труколер, з ними не спілкуюся
І шо? Нехай спробує в суді дрказати це, якщо кишки хвате подать.Сарай "Монетка" присылала моему родственнику аудиозапись, как я по телефону заявку подтверждал.
Усе, що Ви сказали, було використано проти Вас!Сарай "Монетка" присылала моему родственнику аудиозапись, как я по телефону заявку подтверждал.