Вечером получила ответ от Нацком(MoneyVeo)

Я тоже хочу написать в нацком по манивео. Но пока останавливает то, что не знаю как правильно все сформулировать. Сегодня вечером наверное буду пробовать соединить все в одну кучу.
Сегодня позвонил мне некий Александр, предложил до 20 мая оплатить 18800 при теле 14550, типа списали мне процент ( сейчас в лк почти 25к), но при этом в личном кабинете сума не поменяется. Говорю а какие гарантии того, что я заплачу 18880, а вы потом мне скажите ничего такого не было. Ответ вообще убил, у нас все разговоры заисываются, это и есть доказательства.

Помогите..скиньте образец, написання в Нацкомфінпослуг, хочу пожаловаться на Манивео и Динеро
IMG_20191113_095522_514.jpg

Я вообще морожусь. Пролонгації робила, а тепер гроші скінчилися. Не маю чим платити, навіть трубку не беру, про що говорити? Вже штрафи і пеня
85к

Ребятка а як сьогодні у Вас з манівео?? Дзвінки, смс?
Cьогодні воно звонило ( 063 208 98 92 ) Каже у вас 3 дні щоб погасити кредит. Кажу нема можливості в країні карантин, після цих слів саме положило трубку. Думаю далі будуть смс по типу: зафіксована відмова від сплати боргу/дзвінки робот )

Вообще
Я тоже хочу написать в нацком по манивео. Но пока останавливает то, что не знаю как правильно все сформулировать. Сегодня вечером наверное буду пробовать соединить все в одну кучу.
Сегодня позвонил мне некий Александр, предложил до 20 мая оплатить 18800 при теле 14550, типа списали мне процент ( сейчас в лк почти 25к), но при этом в личном кабинете сума не поменяется. Говорю а какие гарантии того, что я заплачу 18880, а вы потом мне скажите ничего такого не было. Ответ вообще убил, у нас все разговоры заисываются, это и есть доказательства.
не бойтесь ничего по манивео
посмотрите на решение нацкомфин - они не имеют право начислять суммы процентов превышающих тело кредита на 50% - тут много жалобна них поступило, и проверка закрыта потому что они сами решили вопрос - они еще будут вам предлагать оплатить тело и максимум 50% - не бойтесь, пишите в нацком - опирайтесь на эти статьи закона которые они нарушают

Вкладення

Вообще

посмотрите на решение нацкомфин - они не имеют право начислять суммы процентов превышающих тело кредита на 50% - тут много жалобна них поступило, и проверка закрыта потому что они сами решили вопрос - они еще будут вам предлагать оплатить тело и максимум 50% - не бойтесь, пишите в нацком - опирайтесь на эти статьи закона которые они нарушают
Опа..нада буде завтра тоже лупанути на них в Нацком. Я так розумію, що протрібно до звернення прикрипляти всі свої пролонгації і тд?

Опа..нада буде завтра тоже лупанути на них в Нацком. Я так розумію, що протрібно до звернення прикрипляти всі свої пролонгації і тд?
я там нашла и по еврогроши и про глобалкредит и про линеура и динеро, екеш и тд..смотрите и не бойтесь их же оружием их добивать!
Рішення, прийняті за результатами розгляду справ про правопорушення, вчинені на ринках фінансових послуг
в разделе діяльність на сайте нацкомфин

Мне нацком ничем не помог. Хотя с 11000 пришлось заплатить 19000. Прислали мол в договоре указан пункт о начислении пени.

Вообще

А коли це таке було?)
Cьогодні воно звонило ( 063 208 98 92 ) Каже у вас 3 дні щоб погасити кредит. Кажу нема можливості в країні карантин, після цих слів саме положило трубку. Думаю далі будуть смс по типу: зафіксована відмова від сплати боргу/дзвінки робот )
А яка проссрочка у Вас?

тем больше надо писать и жаловаться
они нарушают
пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання зобов’язань за договором.

І мені таке прийшло, що знайшли порушення, то Манівео зупинили нарахування процентів, сума не росте, в мене було звернення на електронну адресу Нацкомфінпослуг від 8.10.2019 на їхньому сайті, а 25 жовтня прийшов лист від Манівео на домашню адресу, і я з того дуру 03.11.2019 написала скаргу в Нацкомфінпослуг вже через урядовий контактний центр, чекаю відповіді, хай трасуть, писали, що до Манівео будуть застосовуватися заходи впливу, ну побачимо...
Здравствуйте, а что Вы писали им?

Назад
Угорі